Ciekawa informacja napewno mi się przyda kiedyś....narazie zbieram informacje o analizuję a kiedyś pójdę do lekarza z gotowym planem działania@labelladurmiente tak bardzo mi przykro też niestety wiem, co to znaczy
Dziewczyny, piszecie wszystkie o neoparinie a mi wczoraj lekarka powiedziała, że jedynie w przypadku clexane jest udowodnione pozytywne działanie przy staraniach i u ciężarnych, dlatego mimo iż neoparin tańszy, to przepisała mi clexane (chociaż jak pisałam wcześniej, na ryczałt), powiedziała że nie chce eksperymentować z zamiennikami....
A siniaki i obrzęki po jakimś czasie przestaną się pojawiać, ja się klulam cała poprzednia ciążę i na koniec nawet śladów po wkluciach nie było
reklama
tamiza
Fanka BB :)
Mój M zaczął więcej ze mną rozmawiać i się otwierać jak obejrzał wszystkie odcinki "in vitro czekając na dziecko" .Mężczyźni....wystarczy napisać jedno słowo i każda wie o co chodzi. I nich jest coś albo czarnego albo białego ....nie ma innych odcieni tak jak u nas kobiet
Może i na Twojego to podziała kiedy inni mężczyźni mówią że nigdy się nie poddadza i że dobrze wiedzą że muszą mieć siły na walke za siebie i żony.
walczaca o szczescie
Ja też miałam jeden,ale nie był duży... może wielkości paznokcia...A jezeli wylecial mi skrzep teraz? To pewnie juz koniec? Wybaczcie ze panikuje, ale zwyczajnie nie wiem co sie dzieje...
walczaca o szczescie
Na którą masz jitro wizytę?? Trzymam za Was kciuki! Całym sercem!Zadzwoniłam wyjąc do Novum i jutro mam wizytę u dr Zygler... Boże, tak bym chciała zeby ta dzisiejsza pani dr - ze skądinąd świetnymi ocenami na znanym lekarzu - po prostu sie pomyliła... Tak bardzo. Ale ja tego serduszka tez nie widziałam... Na pierwszym i drugim usg tak pięknie biło. Dzis nic nie pulsowało. Boże spraw aby to była pomyłka... Koszmarna pomyłka...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Super. Dbajcie teraz o siebie:-)Ja jestem po wizycie. Maluszek ma prawie cm, serduszko ladnie bije tylko ze mna kiepsko bo mam straszne mdłości od tygodnia. Pozdrawiam was kochane i zycze wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku, trzymam kciuki za was wszystkie
hope322
Kochana pomylilas nicki, pewnie Ci chodzilo o @labelladurmiente@hope322 bardzo mi przykro.. łączę się z Tobą w bólu.
walczaca o szczescie
Chyba niestety kiepsko to wróży,ale trzeba powtorzyct betę po 48 godzinach i wtedy odstawić dopiero leki jak nic sie nie zadzieje...Witam kobietki.
Jestem tu nowa. Pierwszy raz podchodziłam do in vitro. 21 grudnia miałam świeży transfer blastocysty. Z leków mam tylko prolutex podskórnie ,witaminy i kwas foliowy oczywiście. Po ostatnim zastrzyku miałam zrobić test ale z racji tego że wypadało to na jutro miałam wskazania, żeby zrobić go dzisiaj. Wynik bety 2.. Dodatkowo zaczęłam wczoraj plamnić co dzisiaj przerodziło się w skrzepy brązowo czerwone. 3 dni po transferze zaczęły boleć mnie piersi . Od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres, ale to delikatn ból. Czy coś jeszcze może coś z tego być czy niestety nie ma szans na to, żeby beta wzrosła??
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
Tak przepraszam. Jestem tu nowa i mogę się pomylićKochana pomylilas nicki, pewnie Ci chodzilo o @labelladurmiente
reklama
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
Moje 48 h mija w sylwestra. Leki mam wybrać do końca a skończyły mi się dzisiaj więc nawet nic z tym nie zrobię..Chyba niestety kiepsko to wróży,ale trzeba powtorzyct betę po 48 godzinach i wtedy odstawić dopiero leki jak nic sie nie zadzieje...
Podziel się: