reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@labelladurmiente tak bardzo mi przykro też niestety wiem, co to znaczy

Dziewczyny, piszecie wszystkie o neoparinie a mi wczoraj lekarka powiedziała, że jedynie w przypadku clexane jest udowodnione pozytywne działanie przy staraniach i u ciężarnych, dlatego mimo iż neoparin tańszy, to przepisała mi clexane (chociaż jak pisałam wcześniej, na ryczałt), powiedziała że nie chce eksperymentować z zamiennikami....
A siniaki i obrzęki po jakimś czasie przestaną się pojawiać, ja się klulam cała poprzednia ciążę i na koniec nawet śladów po wkluciach nie było
Ciekawa informacja:) napewno mi się przyda kiedyś....narazie zbieram informacje o analizuję a kiedyś pójdę do lekarza z gotowym planem działania :)

reklama
Mężczyźni....wystarczy napisać jedno słowo i każda wie o co chodzi. I nich jest coś albo czarnego albo białego ....nie ma innych odcieni tak jak u nas kobiet ;)
Mój M zaczął więcej ze mną rozmawiać i się otwierać jak obejrzał wszystkie odcinki "in vitro czekając na dziecko" .
Może i na Twojego to podziała kiedy inni mężczyźni mówią że nigdy się nie poddadza i że dobrze wiedzą że muszą mieć siły na walke za siebie i żony.

Zadzwoniłam wyjąc do Novum i jutro mam wizytę u dr Zygler... Boże, tak bym chciała zeby ta dzisiejsza pani dr - ze skądinąd świetnymi ocenami na znanym lekarzu - po prostu sie pomyliła... Tak bardzo. Ale ja tego serduszka tez nie widziałam... Na pierwszym i drugim usg tak pięknie biło. Dzis nic nie pulsowało. Boże spraw aby to była pomyłka... Koszmarna pomyłka...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na którą masz jitro wizytę?? Trzymam za Was kciuki! Całym sercem!

Kochane smigam spać bo zasypiam na stojąco Masakra jakaś i mega mi duszn mój M zdziwił się że pozakrecalam gdzieniki jutro się odezwę Spokojnych snów ;"

Witam kobietki.
Jestem tu nowa. Pierwszy raz podchodziłam do in vitro. 21 grudnia miałam świeży transfer blastocysty. Z leków mam tylko prolutex podskórnie ,witaminy i kwas foliowy oczywiście. Po ostatnim zastrzyku miałam zrobić test ale z racji tego że wypadało to na jutro miałam wskazania, żeby zrobić go dzisiaj. Wynik bety 2.. Dodatkowo zaczęłam wczoraj plamnić co dzisiaj przerodziło się w skrzepy brązowo czerwone. 3 dni po transferze zaczęły boleć mnie piersi . Od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres, ale to delikatn ból. Czy coś jeszcze może coś z tego być czy niestety nie ma szans na to, żeby beta wzrosła??
Chyba niestety kiepsko to wróży,ale trzeba powtorzyct betę po 48 godzinach i wtedy odstawić dopiero leki jak nic sie nie zadzieje...

reklama
Do góry