Może jakiś krwiak miałaś i teraz się oczyszcza. Dużo dziewczyn tutaj tak miało.... krew nie musi oznaczać końca ciąży.A jezeli wylecial mi skrzep teraz? To pewnie juz koniec? Wybaczcie ze panikuje, ale zwyczajnie nie wiem co sie dzieje...
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Błagam, niech to będzie pomyłka!! ;(Zadzwoniłam wyjąc do Novum i jutro mam wizytę u dr Zygler... Boże, tak bym chciała zeby ta dzisiejsza pani dr - ze skądinąd świetnymi ocenami na znanym lekarzu - po prostu sie pomyliła... Tak bardzo. Ale ja tego serduszka tez nie widziałam... Na pierwszym i drugim usg tak pięknie biło. Dzis nic nie pulsowało. Boże spraw aby to była pomyłka... Koszmarna pomyłka...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W ciąży przytylam 10 kg. Czyli prawie tyle co teraz po całym leczeniu...porażkaO matkoposzłaś na całego
![]()
Cieszę się cieszę z tych rozmów.W ciąży przytylam 10 kg. Czyli prawie tyle co teraz po całym leczeniu...porażka![]()
ale powoli zaczynam myśleć o ćwiczeniu...najpierw po myślę a kiedyś je wykonam
Ciesz Się Z Tych Wymiotow i mdłości to dobry objaw. Ja z synem od początku. A dwie ciąże które skończyły się strata nie miałam takich dolegliwości i to mnie martwiło...czyli jednak przyjaźń z kibelkiem to dobry objaw.
A Tobie życzę kropeczka w brzuszku i tych wymiotow przez całe 9 miesięcy ❤
Oj chciałabym...bardzo. brzuch mnie dzisiaj boli, a konkretnie jajniki. Nie wiem jak to liczyć i myśleć, to krwawienie z oczyszczaniem to liczy się jako miesiączke? Bo nie wiem czy ja mam czekać na @ czy na cud owulacyjny??Cieszę się cieszę z tych rozmów.
A Tobie życzę kropeczka w brzuszku i tych wymiotow przez całe 9 miesięcy ❤
Boze kochany. Tak mi przykro. Co za tragediaDziewczyny... Jeszcze w czwartek pisałam Wam, ze Dzidziuś ma 15,6 mm, ze wszystko jest super, ze jak to powiedziała pani dr: nie ma sie do czego przyczepić... Dzis poczułam niepokój. Żadnych plamien, ni kropki, lekki ból brzucha ale nie jakis dramatyczny. Ale to uczucie ze cos jest nie tak. Znalazłam na szybko ginekologa. Wlasnie wyszłam z usg i ledwie pisze bo łzy mi zalewają telefon... Serduszko przestało bić. Nie ma serduszka. Dzidziuś ma... miał... 18 mm. Ale pani dr badając i dopochwowo i przez powłoki mowi ze serce nie bije... Przestało. Boże. Chce umrzeć razem z tym Dzidziusiem...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ok. Ja mam tylko 0.4 wiec nie wiedzialam ze na innych inaczejZależy od dawki. 0,6 wypuszczasz. 0,4 nie.
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
misis188
Ja jestem po wizycie. Maluszek ma prawie cm, serduszko ladnie bije tylko ze mna kiepsko bo mam straszne mdłości od tygodnia. Pozdrawiam was kochane i zycze wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku, trzymam kciuki za was wszystkie
dżoasia
Super kochana :* Pięknie! Wszystkiego najlepszego dla Was :*Ja jestem po wizycie. Maluszek ma prawie cm, serduszko ladnie bije tylko ze mna kiepsko bo mam straszne mdłości od tygodnia. Pozdrawiam was kochane i zycze wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku, trzymam kciuki za was wszystkie
reklama
anetka303
Nie chce nawet sobie przypominać jak to jest. ....co teraz czujesz....Boże daj jutro koniecznie znać, będę czekała na wiadomość od Ciebie. Bardzo jest mi ciebie teraz żal, wiem co przechodzisz. Jeśli stało się najgorsze to tłumacz sobie ze lepiej teraz niz np w 13 tc diagnoza ze dziecko jest nieuleczalnie chore. Najwyraźniej coś było nie tak, albo z maluszkiem albo z Twoja immunologia. Jeśli to pierwsze to jest ciężko ale ciąża i tak by obumarla albo dziecko bardzo by cierpialo po urodzeniu. Natomiast jeśli pada podejrzenie na immunologie to musi to być jeszcze mocniejszy bodziec do szukania przyczyny niepowodzenia. Ja 4 ciąże straciłam zanim doczekalam się swoich maluszków.Zadzwoniłam wyjąc do Novum i jutro mam wizytę u dr Zygler... Boże, tak bym chciała zeby ta dzisiejsza pani dr - ze skądinąd świetnymi ocenami na znanym lekarzu - po prostu sie pomyliła... Tak bardzo. Ale ja tego serduszka tez nie widziałam... Na pierwszym i drugim usg tak pięknie biło. Dzis nic nie pulsowało. Boże spraw aby to była pomyłka... Koszmarna pomyłka...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Podziel się: