reklama
sykatynka
Fanka BB :)
No oby oby dzisiaj tez pobolewa dół brzucha... jeszcze tylko 4 dni i beta
U mnie akurat bóle brzucha są zwiastunem jakby tych bóli brzucha nie było, to bym się zaczęła martwić mi akurat towarzyszyły prawie całą ciążę, moja pani doktor mówiła, że taka moja uroda, bo nic się nie działo ani z szyjką, ani żadne skurcze, ani nic... po prostu moje ciało mocno odczuwało, jak mój synek mościł sobie mieszkanko przez całe 9 miesięcy
RedHotChiliPepper28
Ja już od dzisiaj wariuje o 8:00 punkcja i czekamy na informację co dalej...ech. Trzymajcie kciuki!
Ja już od dzisiaj wariuje o 8:00 punkcja i czekamy na informację co dalej...ech. Trzymajcie kciuki!
Dziewczyny progesteron 26.17. Mam zwiększyć luteinę. Dr stwierdził ze może być ale mógłby być większy [emoji6] mam zakaz robienia bety w sylwestra we wtorek w klinice zrobię wraz z prog.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️trzymam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Kciuki mocno zaciśnięte
reklama
Jeszczeniematka
Dzień dobry kochane dziewczęta
znów się chwalę po 48 h przyrost beta ze 145 na 444!!! :O
Byłam wczoraj u mojej kochanej pani doktor, która prowadziła pierwszą ciążę i biorę taki zestaw leków, że aż mi się słabo robi ale obiecała, że clexane na całą ciążę na ryczałt będzie mi wystawiać
Mam u niej wizytę 18 stycznia - pęcherzykowo-serduszkowa, już chyba powinno być widać serducho, co?
Betę mam zmierzyć jeszcze 2 stycznia i dać sobie już spokój...
Ale piękny przyrost[emoji2] suuuper!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: