reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobrze wiedziec, ja tez juz szukam wlasnie w krk apteki, ktora sprzeda Prolutex. Mozna go zakupic bez recepty? Gdzies w Wielkopolsce widzialam 7 ampulek po 139 zl a tu w klinice az tak drogo...
W dr.maxie na pewno mieli i byl po 165. Jakbys miala problem to dawaj znac, ja mam w domu to ci moge dac chocby jedna amp, zebys nie robila.przerwy. Daleko nie masz;) bede w domu do ok 8.30 i potem po poludniu od ok 15-16, w zaleznosci od tego jak skoncze prace:)

reklama
Znam doskonale to uczucie. Szkoda, ale wazne, ze jednak chociaz jedna zostala. Zreszta jeszcze nic do konca nie jest przesadzone, u mnie byo widac jednego a potem sie okazalo, ze jednak 2 mieszkaly, tylko ze bylo juz za pozno. A dr miwrzyl pecherzyk? Byl juz zarodeczek?
To musialysmy sie minac doslownie q drzwiach do ja 19.10 przyjechalam:)

Mierzyl, ale wiesz... az wstyd mi przyznac, ale nawet nie zapytalam, czy cos tam juz widac. Tak sie cieszylam tym pecherzykiem, ze normalnie nie wpadlam na pomysl, aby o to zapytac sie. W nastepny czwartek jade jeszcze raz, wiec wtedy mam nadzieje, ze dopytam sie. Ale ze mna gapa :)

Dziewczyny znów spałam popołudniu od 18 do 20 podbrzusze mam napuchniete na wysokości kości linowej:( nie wim czy to dobrze, zero mdłości , piersi jak balony pojedyncze żyłki na lewj i prawj plus brodawki i sutki większe od lini samych pierci bolesne i nadwrażliwe, apetyt na maxa i mega się poce:( jutro beta oby powyżej 10..... A i dużo dzisiaj miałam uplawow dość rzadkich i uczucie Mokra na wkladce
Kochana na mdlosci zdecydowanie za wczesnie, a reszta "objawow" moze swiadczyc o powodzeniu lub moze nie swiadczyc o niczym. Jutro beta chocby minimalnie podwyzszona bedzie dobra, nawet jakby byla.ponizej 10.
Trzymam kciuki!

Mierzyl, ale wiesz... az wstyd mi przyznac, ale nawet nie zapytalam, czy cos tam juz widac. Tak sie cieszylam tym pecherzykiem, ze normalnie nie wpadlam na pomysl, aby o to zapytac sie. W nastepny czwartek jade jeszcze raz, wiec wtedy mam nadzieje, ze dopytam sie. Ale ze mna gapa :)
A nie dal ci zdjecia? Co za dziad... dlatego ich tam nie lubie, wszystko na szybko i zdjec prawie nigdy nie.daja:/
Ale najwazniejsze, ze jest tam, gdzie powinno!

W dr.maxie na pewno mieli i byl po 165. Jakbys miala problem to dawaj znac, ja mam w domu to ci moge dac chocby jedna amp, zebys nie robila.przerwy. Daleko nie masz;) bede w domu do ok 8.30 i potem po poludniu od ok 15-16, w zaleznosci od tego jak skoncze prace:)

Dziekuje :) Jutro z ciekawosci obdzwonie kilka aptek i podpytam jak tam cenowo i z dostawa. Euro Apteka wedlug internetu faktycznie ma Prolutex na stanie na Medweckiego.

A nie dal ci zdjecia? Co za dziad... dlatego ich tam nie lubie, wszystko na szybko i zdjec prawie nigdy nie.daja:/
Ale najwazniejsze, ze jest tam, gdzie powinno!

Mhm, nie dal... myslalam, ze to normalne. Wyniki zazwyczaj dopiero dawali po jakims tam czasie... No to wiem juz, za co go opiernicze w przyszlym tygodniu haha.

Ja po wizycie. Endo 8,9mm, zwiekszam estrofem do 3x1, plastry dalej jak byly. Wino tez zwiekszam i ma grać. :laugh2:
Dostalam dodatkowo encorton :baffled:od soboty.
Progesteron tez od soboty i we wtorunio na dobry poczatek roku transfer.
Ja w tej ciazy chyba schudne, bo lekow mam tyle, ze nie zdaze juz nic innego zjesc.
Czyli nowy rok i upragnioną dzidzia. Świetnie :).

reklama
Ja dzis taka wykonczona, bede leciala, bo juz przysypiam a rano do pracy.

Na szczescie jutro juz piatek i znow kilka dni wolnego. Bede musiala sie jednak zastanowic nad zwolnieniem, bo czuje sie jakos taka zmeczona i wykonczona. Nie chce sobie zaszkodzic a jezeli jest opcja zwolnienia, to moze faktycznie nie ma co sie zastanawiac.

Czy ktoras z was orientuje sie, jak to wyglada z zwolnieniem? Zawsze jest 80% czy mozna dostac 100% platne zwolnienie i na jak dlugo?

Do góry