Ja do kościoła chodzę...mam dziecko i jakieś wartości próbuje mu przekazać. Teraz przestałam się po prostu modlić gdy jestem sama i prosić o drugie dziecko...bo wiem ze w tym mi nie pomożeu mnie podobnie-może nie byłam obrażona,ale jakoś mi się to wszystko kłóciło ze sobą...nie byłam do końca pewna czy kościół to właściwy adres...ale mam mega potrzebę i teraz obiecałam sobie,że pójdę...nie zaszkodzi...
reklama
Ba wymiotowałam 9 miesięcy przez cały dzień...przyzwyczajaj sięKochane czy to normalne że nawet wieczorem jest mi niedobrze ?
Zaraz zejdę chyba (
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Kochane czy to normalne że nawet wieczorem jest mi niedobrze ?
Zaraz zejdę chyba (
Normalne .
Ale są czasami takie dni kiedy odetchniesz, bo nie będzie mdłości i po 5 minutach zaczniesz się martwić brakiem i za nimi zatesknisz . I potem wrócą ze zdwojoną siłą.
Jeszczeniematka
Qrde to gdzie ty robisz ta bete? czlowiek nie dosc ze musi odczekac do badania to jeszcze potem na wynik tyyyyle czasu :/
W Skopii a oni w diagnostyce.Mam już progesteron 13,97ng/ml.Troche mało.Jutro dzwonię do kliniki,bo tak kazały pielęgniarki.Na bete jeszcze czekam-wynik w trakcie wykonywania.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Ja nawet w nocy mialam mdlosci z wymiotami. Tylko ja sie cieszylam, bo to znak dla mnie, ze wszystko ok. Jak mi przechodzilo to panikowalam. Mi dosyc szybko przeszly. U mnie 11+1 i tylko czasami mnie zemdli.Kochane czy to normalne że nawet wieczorem jest mi niedobrze ?
Zaraz zejdę chyba (
dżoasia
Troszke niski ten progesteron, kazą podjechac po recepte na prolutex. Przedzwon po aptekach i zapytaj o cene oraz gdzie maja najtaniej. W klinice narzucaja oczywiscie marze dodatkowo.W Skopii a oni w diagnostyce.Mam już progesteron 13,97ng/ml.Troche mało.Jutro dzwonię do kliniki,bo tak kazały pielęgniarki.Na bete jeszcze czekam-wynik w trakcie wykonywania.
Jeszczeniematka
Pewnie standardowo w dr maxie będzie najtaniej [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeszczeniematka
Mam bete- 302,50 mIU/ml .Czy to dobry wzrost po dwóch dniach?
reklama
Jeszczeniematka
W 7dpt miałam 112,7
Podziel się: