reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

u mnie podobnie-może nie byłam obrażona,ale jakoś mi się to wszystko kłóciło ze sobą...nie byłam do końca pewna czy kościół to właściwy adres...ale mam mega potrzebę i teraz obiecałam sobie,że pójdę...nie zaszkodzi...
Ja do kościoła chodzę...mam dziecko i jakieś wartości próbuje mu przekazać. Teraz przestałam się po prostu modlić gdy jestem sama i prosić o drugie dziecko...bo wiem ze w tym mi nie pomoże

reklama
Witam. U mnie 9dpt brzuch pobolewa mnie jak na @ więc chyba kolejna próba bd zaliczona do tych nieudanych:( betę planuje zrobic 2-3 stycznia.

Qrde to gdzie ty robisz ta bete?;) czlowiek nie dosc ze musi odczekac do badania to jeszcze potem na wynik tyyyyle czasu :/

W Skopii a oni w diagnostyce.Mam już progesteron 13,97ng/ml.Troche mało.Jutro dzwonię do kliniki,bo tak kazały pielęgniarki.Na bete jeszcze czekam-wynik w trakcie wykonywania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W Skopii a oni w diagnostyce.Mam już progesteron 13,97ng/ml.Troche mało.Jutro dzwonię do kliniki,bo tak kazały pielęgniarki.Na bete jeszcze czekam-wynik w trakcie wykonywania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Troszke niski ten progesteron, kazą podjechac po recepte na prolutex. Przedzwon po aptekach i zapytaj o cene oraz gdzie maja najtaniej. W klinice narzucaja oczywiscie marze dodatkowo.

reklama
Do góry