reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam. U mnie 9dpt brzuch pobolewa mnie jak na @ więc chyba kolejna próba bd zaliczona do tych nieudanych:( betę planuje zrobic 2-3 stycznia.
Mala nic nie bojaj, poki nie masz wynikow to jeszcze niczego nie wiadomo. Brzuch jak na @ mnie bolal nawet po 2 tabl relanium i 4 nospach, a beta byla ladna :) trzymam kciuki!

@Felia ty jestes jeszcze w klinice? Co tu tski ruch dzisiaj:errr::errr: ludziów jak mrówków...

Ja juz o 19:10 wyszlam stamtad. Przed gabinetem W nie bylo nikogo, tylko jedna kobitka przede mna w pokoju. Niestety nawet nie wiedzialam, po czym cie rozpoznac, czy ty juz jestes czy nie. Chetnie bym sie przywitala :)

Wizyte mam za soba. Niestety z dwoch kropek zostala tylko jedna dzielna kropeczka. Doktor powiedzial, ze beta bardzo dobra, ale progesteron go jednak martwi. Tak wiec dostalam Prolutex na kolejnych 7 dni po jedenj ampulce, Duphaston dalej 3x1, Lutinus 2x2, Progynova 3x1 no i kwas foliowy w formie pregna Plus. Za tydzien kolejna wizyta a jutro wyniki progesteronu. Bety juz nie zlecal, sam progesteron.

Ciesze sie bardzo, ze jest ta kropeczka, ale powiem wam, ze jakos na sercu mam bol, ze jedak moja druga kopunia nie dala rady. Tak sie do tej mysli przyzwyczailam juz, ale coz, musze sie i bede sie rowniez cieszyla z jednej kropeczki a moja dzielna druga zatrzymam w sercu :)

Ja po wizycie. Endo 8,9mm, zwiekszam estrofem do 3x1, plastry dalej jak byly. Wino tez zwiekszam i ma grać. :laugh2:
Dostalam dodatkowo encorton :baffled:od soboty.
Progesteron tez od soboty i we wtorunio na dobry poczatek roku transfer.
Ja w tej ciazy chyba schudne, bo lekow mam tyle, ze nie zdaze juz nic innego zjesc.
Trzymam mocno kciuki kochana ✊✊ Pieknie rozpoczniesz Nowy Rok :)

Ostatnio jeszcze wyhaczylam w internetach jakas apteke euro na hucie, tylko juz nie pamietam ulicy, tez maja od reki ale nie dzwonilam pytac o cene.

Dobrze wiedziec, ja tez juz szukam wlasnie w krk apteki, ktora sprzeda Prolutex. Mozna go zakupic bez recepty? Gdzies w Wielkopolsce widzialam 7 ampulek po 139 zl a tu w klinice az tak drogo...

Ja po wizycie. Endo 8,9mm, zwiekszam estrofem do 3x1, plastry dalej jak byly. Wino tez zwiekszam i ma grać. :laugh2:
Dostalam dodatkowo encorton :baffled:od soboty.
Progesteron tez od soboty i we wtorunio na dobry poczatek roku transfer.
Ja w tej ciazy chyba schudne, bo lekow mam tyle, ze nie zdaze juz nic innego zjesc.

Liiii, czyli super wiadomosc. Bedziemy zatem dopingowaly wszystkie, wkoncu na nowy rok musi sie udac! :)

Dziewczyny znów spałam popołudniu od 18 do 20 podbrzusze mam napuchniete na wysokości kości linowej:( nie wim czy to dobrze, zero mdłości , piersi jak balony pojedyncze żyłki na lewj i prawj plus brodawki i sutki większe od lini samych pierci bolesne i nadwrażliwe, apetyt na maxa i mega się poce:( jutro beta oby powyżej 10..... A i dużo dzisiaj miałam uplawow dość rzadkich i uczucie Mokra na wkladce

reklama
Ja juz o 19:10 wyszlam stamtad. Przed gabinetem W nie bylo nikogo, tylko jedna kobitka przede mna w pokoju. Niestety nawet nie wiedzialam, po czym cie rozpoznac, czy ty juz jestes czy nie. Chetnie bym sie przywitala :)

Wizyte mam za soba. Niestety z dwoch kropek zostala tylko jedna dzielna kropeczka. Doktor powiedzial, ze beta bardzo dobra, ale progesteron go jednak martwi. Tak wiec dostalam Prolutex na kolejnych 7 dni po jedenj ampulce, Duphaston dalej 3x1, Lutinus 2x2, Progynova 3x1 no i kwas foliowy w formie pregna Plus. Za tydzien kolejna wizyta a jutro wyniki progesteronu. Bety juz nie zlecal, sam progesteron.

Ciesze sie bardzo, ze jest ta kropeczka, ale powiem wam, ze jakos na sercu mam bol, ze jedak moja druga kopunia nie dala rady. Tak sie do tej mysli przyzwyczailam juz, ale coz, musze sie i bede sie rowniez cieszyla z jednej kropeczki a moja dzielna druga zatrzymam w sercu :)
Znam doskonale to uczucie. Szkoda, ale wazne, ze jednak chociaz jedna zostala. Zreszta jeszcze nic do konca nie jest przesadzone, u mnie byo widac jednego a potem sie okazalo, ze jednak 2 mieszkaly, tylko ze bylo juz za pozno. A dr miwrzyl pecherzyk? Byl juz zarodeczek?
To musialysmy sie minac doslownie q drzwiach do ja 19.10 przyjechalam:)

Do góry