Jeszczeniematka
Fanka BB :)
O właśnie o tą mi chodziło Daj znać po ile tam mają jak się dowiesz
Możesz zapytać też o lutinus i crinone?
Jasne [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Limoncia a jak już minie 3 miesiące to można normalnie przejść z 80 na 100%?Ciążowe zawsze 100% , ale jest mały myk tzn jeżeli między zwolnieniem ciążowym a normalnym była przerwa mniejsza niż 3 msc masz płatne tak jak zwykle czyli 80%
Ciążowe zawsze 100% , ale jest mały myk tzn jeżeli między zwolnieniem ciążowym a normalnym była przerwa mniejsza niż 3 msc masz płatne tak jak zwykle czyli 80%
Powinni przekwalifikować tylko wydaje mi się że będziesz miała płatne 80% bo przerwa między tymi zwolnieniami musi byc minimum 3 msc jeżeli nie jest to obecne zwolnienie ciążowe w formie stwierdził to lekarz medycznie że ciąża jest ta atpie żeby zus potraktował to zwolnienie jako ciazoweA jeśli ja jestem teraz na zwykłym zwolnieniu od 27.12 do 25.01,ale jest ono defacto już w trakcie ciazy (tyle ze nie potwierdzonej papierem)to jesli otrzymam potwierdzenie to przekwalifikuje mi się to zwolnienie na ciążowe?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powinni przekwalifikować tylko wydaje mi się że będziesz miała płatne 80% bo przerwa między tymi zwolnieniami musi byc minimum 3 msc jeżeli nie jest to obecne zwolnienie ciążowe w formie stwierdził to lekarz medycznie że ciąża jest ta atpie żeby zus potraktował to zwolnienie jako ciazowe
Pewnie
Dobranoc dziewczyny Jutro podpytam tez jeszcze cos o te zwolnienia, a poki co dziekuje za wasze dotychczasowe odpowiedzi. Nie mam teraz juz glowy do tego.
W Skopii na Conrada?