reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej Dziewczęta..dawno mnie nie było... widzę,że z DŻOASIA,KURCIA I SHAGGI startujemy praktycznie razem do crio...ja też na 3/01/18 mam wizytę przed...
Biorę już encortony ,estrofeny itd...ale oczywiście dzisiaj mnie połamało-chyba korzonki-i dodatkowe leki ,bo nie byłam w stanie z łóżka wstać...wszystko pod górkę..czasami mam wrażenie,że chyba nie jest mi dane..
dużo nowych twarzy :) za wszystkich trzymam kciuki :)

Witajcie :) gratuluję dziewczyny tych naturalnych cudów :* nie uznaje ich jako świątecznych cudów bo aktualnie jestem trochę obrażona na górę ;) w święta mój szwagier mocno wierzący stwierdził że zamiast do lekarzy powinnam z mężem modlitwę jakąś odmawiać przez 54 dni i mielusbysmy drugie dziecko...ja milczalam a bynajmniej się starałam bo mój m stwierdzil ze po co lekarze w takim razie, że ludzie latami cuda robią aby mieć dziecko a tu wystarczy zaledwie 54 dni modlitwy:p niedługo mam wizytę kontrolną czy się wszystko oczyscilo i się tak zastanawiam jak tu z lekarzem rozmawiać, czy myśleć o dalszym leczeniu i kiedy :confused::oo: bo z m też jeszcze nie doszłam do porozumienia w tej sprawie :no:
Moim zdaniem niektórzy powinni sobie wsadzić swoje dobre rady w d..e. Przepraszam ale irytują mnie takie gadki i dobra wola drugiej strony nic nie zmienia. :p
Na razie idź na wizytę kontrolną i tyle.
Co z pomysłem zaoszczędzenia pieniędzy na kolejną próbę?

hej Dziewczęta..dawno mnie nie było... widzę,że z DŻOASIA,KURCIA I SHAGGI startujemy praktycznie razem do crio...ja też na 3/01/18 mam wizytę przed...
Biorę już encortony ,estrofeny itd...ale oczywiście dzisiaj mnie połamało-chyba korzonki-i dodatkowe leki ,bo nie byłam w stanie z łóżka wstać...wszystko pod górkę..czasami mam wrażenie,że chyba nie jest mi dane..
dużo nowych twarzy :) za wszystkich trzymam kciuki :)
Też podchodzę w styczniu do crio. ;) Duża grupa się szykuje. :)

super ;) wierzę mocno,że wszystkie będziemy także razem się cieszyć z pozytywnych bet :)
choć u mnie jak zawsze pod górkę...a zostaje mi już tylko jedna słaba blastka ...
Będzie dobrze, będziemy miały piękne bety a później piękne maluszki. U mnie będzie transfer dwóch trzydniowych. Żaden zarodek z nasienia męża nie przetrwał do blastki. :( ale damy radę. :)

Będzie dobrze, będziemy miały piękne bety a później piękne maluszki. U mnie będzie transfer dwóch trzydniowych. Żaden zarodek z nasienia męża nie przetrwał do blastki. :( ale damy radę. :)
Pewnie ,że dacie radę:) Jest dużo ciąż z trzydniowych :) Ja teraz też biorę dwie wczesne blastki (4,5 dniowe)-mam nadzieję ,że fajnie się rozmrożą.Do tego ah-ale tylko jedna-tak chciał doktor ,no i chcę teraz spróbować intralipid w dniu transferu...

Pewnie ,że dacie radę:) Jest dużo ciąż z trzydniowych :) Ja teraz też biorę dwie wczesne blastki (4,5 dniowe)-mam nadzieję ,że fajnie się rozmrożą.Do tego ah-ale tylko jedna-tak chciał doktor ,no i chcę teraz spróbować intralipid w dniu transferu...
U mnie też AH i inralipid w dniu transferu. :)
Odliczam dni do okresu, żeby się przygotowywać do transferu. Jeszcze nigdy tak na niego nie czekałam. ;)

reklama
Do góry