Ja mam wiz dopiero przed 20
wieczność cała....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wiz dopiero przed 20
Serio? Ale ja ma to nie dostaje rwfundacjiNa bratyslawskiej masz kochana po 130
U mnie też AH i inralipid w dniu transferu.
Odliczam dni do okresu, żeby się przygotowywać do transferu. Jeszcze nigdy tak na niego nie czekałam.
na lutinusa nie ma refundacji, po prostu różne apteki same narzucają sobie marżeSerio? Ale ja ma to nie dostaje rwfundacji
Chciałam żeby dali zamiennik Ale powiedzieli że do bety mam to zażywać bo najlepiej się wchłania z innychPoproś o utrogestan (jest tak dobry jak lutinus). Tylko receptę można zrealizować w czechach, ale kosztuje 28 zł więc warto się przejechać
9 stymulacji 9 punkcji wizty leki i laparoskopia chyba nawet więcej+ 9 koła za badanie PGS które jest o duże potlucStrasznie dużo. Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz w ciąży.
Ale jaja dałam się wyfrajezyc...ta apteka faktycznie jest fajna kiedyś pozwolili nam oddać lek za tysiąc zł do stymulacji I oddali kasę.na lutinusa nie ma refundacji, po prostu różne apteki same narzucają sobie marże
Jestem już po doktor długo robił usg z kamienną twarzą ale wkońcu się uśmiechnął i jest pecherzyk, bał się tak jak ja że to pozamaciczna, tylko pecherzyk malutki następna wizyta za tydzień i obowiązkowo endokrynolog bo mam hashimoto i tsh mi skoczylo do 2. Jeszcze nie dowirzam sam doktorek się śmiał że hyba profesure zrobi na moim przypadkuSuper, o ktorej masz?
9 stymulacji 9 punkcji wizty leki i laparoskopia chyba nawet więcej+ 9 koła za badanie PGS które jest o duże potluc
Cudnie!!! Tsh w granicach 2 to nieduzo, ja na takim podchodze normalnie, ale nie mam problemow z tarczyca i dr mowil ze nie bedziemy grzebac zeby sie nie rozregulowalo wszystko.Jestem już po doktor długo robił usg z kamienną twarzą ale wkońcu się uśmiechnął i jest pecherzyk, bał się tak jak ja że to pozamaciczna, tylko pecherzyk malutki następna wizyta za tydzień i obowiązkowo endokrynolog bo mam hashimoto i tsh mi skoczylo do 2. Jeszcze nie dowirzam sam doktorek się śmiał że hyba profesure zrobi na moim przypadku