Ja mam z tym dobrze ze nie jestem tam na świętach tylko opłatkiem się podzieliliśmy i wróciliśmy; ) a jej i tak nie bylo nie zazdroszczę jej tylko boli to co my musimy przechodzić a innym z taka latwizna przychodz zajście w ciążę no ale nic życie jest takie a nie inne ja wiem ze ja niedługo też bede miała swojego bobaska doczekamy się wiem ze Ty też będziesz miała; ) damy radę przezyjemy te święta; ) ja jestem z moim rodzicami i spędzę je cudownie Ale z tylu głowy cały czas siedź Ta myśl że ona jednak jest i ze to nie senKochana...wiem co czujesz. Ja wyje z przerwami od rana. Zaraz muszę iść na wigilię do rodziców a tam...siostra w ciąży i to dokładnie w tym samym tygodniu co ja powinnam być
A Ty się nie martw niedługo będziesz w ciąży...i w następne święta będziesz tulic okruszka już w ramionach tyle mocno :* :*
reklama
On pali:/
Moj przeszedl na zerowki do e-papierosa, ale i tak mi to smierdzi. Czasami czuje, ze te zapachy podrazniaja mi oskrzela. Gdyby sie udalo, juz mu zapowiedzialam, albo przestanie calkiem palic to badziewo albo wystawie mu walizki na ten czas poza dom
Koniczyna82
Fanka BB :)
Ja nie sądzę że to jakoś zaszkodzi ale rozluźnia się po niej też przepływ w naczyniach ciśnienie mniejsze. No więc jak ktoś ma niskie ciśnienie jest gorąco duszno może się po niej zrobić słabo. Ja osobiście nie lykalam jakoś specjalnie nospy. Ze dwa dni po transferze. Nie miałam skurczy czy bólu po. Ale jacto przy punkcji czy hiperce miałam ja w zleceniach i nie potrzębowalam.Tak łykam 3x2. czyli wszystko jasne.Lekarz mi nie wspominał o nospie,ale ona nie zaszkodzi.Jak długo ja lykalyscie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Kochana powodzenia, trzymaj sie o zycze spokojnej ciazy, szczesliwego rozwiazania i zdrowego bobaska. Zagladaj od czasu do czasu i opowiadaj co u ciebie, potem czekamy na zdjecia malenstwaKochane kobity w ten piękny magiczny dzień chce się pożegnać.Dziekuje za cenne rady i odpowiedzi na wszystkie pytania za pomoc.Wrócę tu napewno ale teraz muszę się skupić na ludziach w koło których kocham i od których troszkę się odcięłam przez ostatni czas.Jestem bardzo szczęśliwa że mogłam tu z wami być!Życzę wam spełnienia tych największych marzeń!!!
Moje się spełniło jestem w wymarzonej ciąży niczego więcej już nie pragnę.
Wesołych Świąt!
dżoasia
to raczej od.lekow. Musisz uzupelniac plyny, pij duuuzo. Jesli cos.cie.kluje to lyknij nospeDziewczyny jak miałam transfer o 10 to cY teraz na wieczór mogę mieć poklukiwanie w macicy w jajnikach i zawroty głowy plus sennosc?
Hej!przyjelas dużą dawkę progesteronu...na pewno od leków.Dziewczyny jak miałam transfer o 10 to cY teraz na wieczór mogę mieć poklukiwanie w macicy w jajnikach i zawroty głowy plus sennosc?
Późno z tymi życzeniami ale teraz dopiero mam chwilę cały dom śpi to mogę Was poczytać spokojnie jestem Grażyną czy tam Januszem w życzeniach więc lotne jak @dżoasiai nie będą a więc do dzieła... Życzę Wam Kochane siły i wytrwałości no i cierpliwość też się przyda...na każdym etapie starań jak i w dwupaku tak również jak już dzidzi bedzie na świecieten ostatni etap to ta cierpliwość x2 ogólnie wszystkie wiemy czego nam potrzeba więc tego właśnie Wam życzę!że udanego transferu to wiadomka, ciąży na 9 miechów również, porodu bez bólu....hmmm chyba coś takiego nie istnieje...no chyba że cc ale to później nawala ciachnięcie... Różowej pupki, tony pamprów, bezbolesnego ząbkowania.. A później najwspanialszego tuptającego skrzata po domu, który podchodzi przytula się do nogi, patrzy prosto w oczy....A Ty widzisz w nich ocean miłości. I myślisz...KOCHA MNIE TO MAŁE CUDO!! O tak więc Wesołych Świąt!buziaki:*
walczaca o szczescie
Mąż ogarnął piec na szczęście@walczaca o szczescie nie denerwuj się bo zaszkodzisz malenstwom:* twój m napewno znajdzie kogoś kto ogarnie ten problem
reklama
walczaca o szczescie
Następna bedziesz Ty i Twoją też będą żyli :-)) zobaczysz!Dzień dobry dziewczyny byłam dzisiaj i u teściów podzielić się opłatkiem i co ***** przyjechała rodzina męża i co jego siostra w ciąży w 4 miesiącu cała rodzina sie cieszy bo fajnie ja też sie cieszę że w rodzinie będzie maluszek Ale zabolało mnie to że to nie ja ***** jak to boli przyjechałam do domu poplakalam się M mnie przytulił ;( a siostra ma 41 lat i nie przyjechała bo jest po jakimś badaniu ze musi leżeć i nie przyjechała teraz cała rodzina będzie żyła jej ciąża nikt nie wie co przeszłam oprócz moich rodziców i teściów boli jak ****
Podziel się: