reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje... niedługo wigilia. Życzę sobie oraz zarówno Wam aby udało uniknąć się niezrecznych komentarzy i życzeń... bo czasami jest lepiej jak się nie mówi nie słyszy niektórych słów...aby odbyło się bez łez smutku... były tylko te szczęśliwe. Przyszłe mamusie niech teraz się cieszą kropeczkami w brzuszku i chwalą całemu światu, że są dzielne i ich marzenie zostało spełnione.
Życzę mam wszystkim staraczkom dużo siły, wytrwałości i wiary w dążeniu do tego pięknego celu. Oparcia w drugiej polowkach, dużo miłości.
i pamiętajmy jeszcze o jednym...nie zatracajmy swojej kobiecości , pamietajmy o tym że przede wszytkim jesteśmy pięknymi silnymi kobietami....żonami dlatego też dbajmy o naszych mężów:* :*
Dzisiaj mój syn przyszedł rano i pierwsze co powiedział to "kocham Cię mamuś" i życzę każdej z Was aby usłyszała te słowa...będziecie albo juz jestescie najlepszymi mamami na świecie :* :*

reklama
@asinka i @dami Wam chciałam życzyć dużo siły wytrwałości....aby wkoncu choroba poszła i nigdy nie wróciła. Cieszcie się sobą, jesteście wspaniałym małżeństwem. Dużo zdrowia ... a w przyszłym roku powrotu do tematu dzidziusia :*

Moja gin u której zaczynałam swoja przygodę pierwszą z in vitro.Pierwsze in vitro i pierwszy trasfer zakończone sukcesem u mnie też podany był jeden najładniejszy blastuś betę robiłam po 9 dniach i była u mnie już 3 cyfrowa, a w brzuszku noszę Synka :) . Budzińska dobrała mi leki czekała na ładne endometrium, mi akurat transfer przeprowadzał Głąbowski, a do Budzińskiej chodziłam do 15 tyg ciąży potem zmieniłam ginekologa u siebie w mieście i chodzę u siebie . Powodzenia by maluszek został z tobą:)
U mnie odwrotnie tzn Glabowski prowadził stymulację a Budzinska punkcje i criotransfer

Dziewczynki w składaniu życzeń nigdy nie byłam dobra, życzę Wam forumowa rodzinko abyśmy odnalazły siły kiedy jej będzie brakować, nadzieję kiedy jej nie będziemy dostrzegać i wiarę kiedy ujdzie z nas życie. Życzę Wam aby każda doświadczyła bycia mamą nie ważne jaką drogą się do tego dojdzie, siły aby podnosić się z porażek a na zakończenie życzę Wam szczęścia i radości z tego co macie i co osiągnęłyście. DAMI tobie życzę zdrowia i wierzę, że będzie dobrze. Wesołych świąt dla tych którym się udało i spokoju dla tych które walczą w 2018 ps. Maryanka wyłaś z krzaków,co u Ciebie słychać?

Dzień dobry dziewczyny byłam dzisiaj i u teściów podzielić się opłatkiem i co ***** przyjechała rodzina męża i co jego siostra w ciąży w 4 miesiącu cała rodzina sie cieszy bo fajnie ja też sie cieszę że w rodzinie będzie maluszek Ale zabolało mnie to że to nie ja ***** jak to boli przyjechałam do domu poplakalam się M mnie przytulił ;( a siostra ma 41 lat i nie przyjechała bo jest po jakimś badaniu ze musi leżeć i nie przyjechała teraz cała rodzina będzie żyła jej ciąża nikt nie wie co przeszłam oprócz moich rodziców i teściów boli jak ****

Kochane życzę Wam Spokojnych i mimo wszystko Wesołych świąt spędzonych w gronie rodzinnym i przyjaciół chociaż wiem że nie jest to łatwe ja po dzisiejszym transferze do tej pory od 10:30 z małą przerwa spałam sama nie wiem dlaczego , kluje mnie trochę podbrzusze ale dam radę M pojechał po babcie mnie odbierze na sam koniec mam chwilę czasu dla siebie żeby się ogarnąć caluje i sciskam Was Cieplutko ;*

Dzień dobry dziewczyny byłam dzisiaj i u teściów podzielić się opłatkiem i co ***** przyjechała rodzina męża i co jego siostra w ciąży w 4 miesiącu cała rodzina sie cieszy bo fajnie ja też sie cieszę że w rodzinie będzie maluszek Ale zabolało mnie to że to nie ja ***** jak to boli przyjechałam do domu poplakalam się M mnie przytulił ;( a siostra ma 41 lat i nie przyjechała bo jest po jakimś badaniu ze musi leżeć i nie przyjechała teraz cała rodzina będzie żyła jej ciąża nikt nie wie co przeszłam oprócz moich rodziców i teściów boli jak ****
Kochana...wiem co czujesz. Ja wyje z przerwami od rana. Zaraz muszę iść na wigilię do rodziców a tam...siostra w ciąży i to dokładnie w tym samym tygodniu co ja powinnam być :( :(
A Ty się nie martw niedługo będziesz w ciąży...i w następne święta będziesz tulic okruszka już w ramionach :tak: tyle mocno :* :*

reklama
Kochane życzę Wam Spokojnych i mimo wszystko Wesołych świąt spędzonych w gronie rodzinnym i przyjaciół chociaż wiem że nie jest to łatwe ja po dzisiejszym transferze do tej pory od 10:30 z małą przerwa spałam sama nie wiem dlaczego , kluje mnie trochę podbrzusze ale dam radę M pojechał po babcie mnie odbierze na sam koniec mam chwilę czasu dla siebie żeby się ogarnąć caluje i sciskam Was Cieplutko ;*
Również spokojnych swiat. To wasze pierwsze święta z okruszkuem i trzymam kciuki aby za rok to maleństwo było w Twoich ramionach :* :*

Do góry