reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po melisie to oczy mam jak chinczyk...dosłownie same mi się zamykają ;) dzisiaj też zamiast kompotu wigilijnego będę piłą meliske aby jakoś przeżyć tą wigilię w tym wspaniałym rodzinnym gronie...rozmawiałam z mamą to mi powiedziała że stali się jak stało i abym nie wymagała od siostry ze nie ma ciąży. Więc jej mówię że chociaż przez jakiś czas aby przy mnie temat przynajmniej ograniczyli to ona na to ze przesadzam...więc próbowałam rozmawiać ale jak widać bez skutku :( więc muszę to jakoś ogarnąć...w styczniu wracam do pracy i oszczędzam pieniążki aby na wiosnę może latem znowu nic podejść do próby...będę musiała tylko namówić męża :)

@Koniczyna82 napisała mi tez,ze nospa obniża ciśnienie.Moze powinnam jej trochę mniej łykać niż 3x2,bo jeszcze mam acard i ta melisa do tego[emoji4] Bąbelek będzie za bardzo wyluzowany [emoji12]Mnie tez wczoraj mama lekko podniosła ciśnienie,bo dla własnego spokoju ducha chce na sile polepszyć moje stosunki z siostrami.Jedna kompletnie,a druga od dwóch lat wcale nie interesują się tym co się u mnie dzieje w tym temacie, czy jest lepiej,jak perspektywy, jak się czuje psychicznie i wiesz co jest najlepsze??ze wg mamy to ja powinnam powiedzieć im na jakim jesteśmy etapie.Moja mama nie ma wyczucia i to nie pierwszy raz.Mam nadzieje,ze temat nie wróci,bo nerwy teraz są mi najmniej potrzebne. Pojutrze jadę na pierwsza bete-już czekam zniecierpliwiona [emoji4] Mojemu M każe codziennie całować brzuch [emoji1]Życzę Ci duzo spokoju w te święta i potraktowania wszystkich negatywnych fluidów szerokim uśmiechem [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane zycze Wam wszystkim zdrowych radosnych i szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia spedzonych w rodzinnej atmosferze. I spelnienia najwazniejszego marzenia 2 kresek na tescie i za 9 miesiecy rozowej pupy. Wszystkim tym ktorym to marzenie sie juz spelnilo i brzdace sa juz na swiecie lub w brzuszku radosci z pociech i spokojnej ciazy. A calej reszcie wytrwalosci i wiary w dazeniu do celu.
Buziaki dla Was wszystkich :* :*

A u mnie dramat zepsuł nam się piec i dzis jest mega problem aby znaleźć kogoś kto mógłby sie nim zająć... :-( także nie wiem czy bedziemy mogli spędzić święta w domu:-( ale jestem zła :-(((

@Koniczyna82 napisała mi tez,ze nospa obniża ciśnienie.Moze powinnam jej trochę mniej łykać niż 3x2,bo jeszcze mam acard i ta melisa do tego[emoji4] Bąbelek będzie za bardzo wyluzowany [emoji12]Mnie tez wczoraj mama lekko podniosła ciśnienie,bo dla własnego spokoju ducha chce na sile polepszyć moje stosunki z siostrami.Jedna kompletnie,a druga od dwóch lat wcale nie interesują się tym co się u mnie dzieje w tym temacie, czy jest lepiej,jak perspektywy, jak się czuje psychicznie i wiesz co jest najlepsze??ze wg mamy to ja powinnam powiedzieć im na jakim jesteśmy etapie.Moja mama nie ma wyczucia i to nie pierwszy raz.Mam nadzieje,ze temat nie wróci,bo nerwy teraz są mi najmniej potrzebne. Pojutrze jadę na pierwsza bete-już czekam zniecierpliwiona [emoji4] Mojemu M każe codziennie całować brzuch [emoji1]Życzę Ci duzo spokoju w te święta i potraktowania wszystkich negatywnych fluidów szerokim uśmiechem [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Babelek bedzie ospaly więc bierz...i niech siedzi spokojnie w brzuszku to jak się urodzi też będzie grzecznie spał. Trzymam kciuki :* :*
Niektórzy myślą ze leczenie nieplodnosci to takie zupełnie coś normalnego...Tak jak przeziębienia. Nie mają wyczucia ani nawet nie próbują go mieć. Dzisiaj ja próbowałam grzecznie rozmawiać a jeśli grzecznie nie pomaga to następnym razem zanim wyjdę z płaczem powiem głośno co myślę. I wcale nie będę miała wyrzutów sumienia....
co do kontaktu Twojego z siostrami to napewno byś chciała mieć w nich przyjaciolki, które razem z Tobą by się cieszyły i płakały...Ale jak widać czasami się nie da. Nie ma nic na siłę :) jednak bądź łaskawa z racji świąt i spróbuj chociaż Ty odbudować swoje relacje z rodzeństwem...a jak one zbyt się nie będą wczuwaly( tak jak moja rodzina) to pamiętaj że masz nas wszystkie tutaj na forum:)

Kochane kobity w ten piękny magiczny dzień chce się pożegnać.Dziekuje za cenne rady i odpowiedzi na wszystkie pytania za pomoc.Wrócę tu napewno ale teraz muszę się skupić na ludziach w koło których kocham i od których troszkę się odcięłam przez ostatni czas.Jestem bardzo szczęśliwa że mogłam tu z wami być!Życzę wam spełnienia tych największych marzeń!!!
Moje się spełniło jestem w wymarzonej ciąży niczego więcej już nie pragnę.
Wesołych Świąt!

Wracamy jzu do domku z naszym babelkiem doktor powiedziała że bardzo ładna blastusia i przepiękne endometrium:) a pani z rejestracji że Pani doktor Bidzynksa ma podobno największą skuteczność ciaz
Moja gin u której zaczynałam swoja przygodę pierwszą z in vitro.Pierwsze in vitro i pierwszy trasfer zakończone sukcesem u mnie też podany był jeden najładniejszy blastuś betę robiłam po 9 dniach i była u mnie już 3 cyfrowa, a w brzuszku noszę Synka :) . Budzińska dobrała mi leki czekała na ładne endometrium, mi akurat transfer przeprowadzał Głąbowski, a do Budzińskiej chodziłam do 15 tyg ciąży potem zmieniłam ginekologa u siebie w mieście i chodzę u siebie . Powodzenia by maluszek został z tobą:)

Ostatnia edycja:
Kochane kobity w ten piękny magiczny dzień chce się pożegnać.Dziekuje za cenne rady i odpowiedzi na wszystkie pytania za pomoc.Wrócę tu napewno ale teraz muszę się skupić na ludziach w koło których kocham i od których troszkę się odcięłam przez ostatni czas.Jestem bardzo szczęśliwa że mogłam tu z wami być!Życzę wam spełnienia tych największych marzeń!!!
Moje się spełniło jestem w wymarzonej ciąży niczego więcej już nie pragnę.
Wesołych Świąt!
Rozumiem Ciebie doskonale...skup się teraz na rodzinie i swojej krusznce. Życzę szczęśliwego rozwiązania....jednak zaglądaj do nas czasami. Cenne rady zawsze są miło widziane:)
wesołych świat Kochana ...ciesz się swoim szczęściem bo w pełni na nie zasluzylaś.:* :*

reklama
Do góry