Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Ja po melisie to oczy mam jak chinczyk...dosłownie same mi się zamykają dzisiaj też zamiast kompotu wigilijnego będę piłą meliske aby jakoś przeżyć tą wigilię w tym wspaniałym rodzinnym gronie...rozmawiałam z mamą to mi powiedziała że stali się jak stało i abym nie wymagała od siostry ze nie ma ciąży. Więc jej mówię że chociaż przez jakiś czas aby przy mnie temat przynajmniej ograniczyli to ona na to ze przesadzam...więc próbowałam rozmawiać ale jak widać bez skutku więc muszę to jakoś ogarnąć...w styczniu wracam do pracy i oszczędzam pieniążki aby na wiosnę może latem znowu nic podejść do próby...będę musiała tylko namówić męża
@Koniczyna82 napisała mi tez,ze nospa obniża ciśnienie.Moze powinnam jej trochę mniej łykać niż 3x2,bo jeszcze mam acard i ta melisa do tego[emoji4] Bąbelek będzie za bardzo wyluzowany [emoji12]Mnie tez wczoraj mama lekko podniosła ciśnienie,bo dla własnego spokoju ducha chce na sile polepszyć moje stosunki z siostrami.Jedna kompletnie,a druga od dwóch lat wcale nie interesują się tym co się u mnie dzieje w tym temacie, czy jest lepiej,jak perspektywy, jak się czuje psychicznie i wiesz co jest najlepsze??ze wg mamy to ja powinnam powiedzieć im na jakim jesteśmy etapie.Moja mama nie ma wyczucia i to nie pierwszy raz.Mam nadzieje,ze temat nie wróci,bo nerwy teraz są mi najmniej potrzebne. Pojutrze jadę na pierwsza bete-już czekam zniecierpliwiona [emoji4] Mojemu M każe codziennie całować brzuch [emoji1]Życzę Ci duzo spokoju w te święta i potraktowania wszystkich negatywnych fluidów szerokim uśmiechem [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom