Margit2018
Fanka BB :)
Kochana nie tym razem to następnym. In vitro to ruletka i trzeba czekać na swoją kolejBeta 3.0
Progresteron 9.94
Estradiol 468
I chyba nic z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie tym razem to następnym. In vitro to ruletka i trzeba czekać na swoją kolejBeta 3.0
Progresteron 9.94
Estradiol 468
I chyba nic z tego
Dziewczynki ja już po transferze. 2 bąbelki jadą ze mną do domu na Święta
Także wszystkiego najlepszego, niech spełni się Twoje największe marzenie!! :-)Dziewczyny ja dzisiaj sen na czujce najpierw pobudka przez męża bo przysnał na sofie przed tv i w ulamku sekundy obudził mnie o 3i teraz jak miałam wstać o 7 najpóźniej tak wstałam 2h wcześniej mam wrażenie że zaczyna mnie nieświadomie dopadac stres przed transferem Naszej wigilijnej blastki, a co do dzisiaj to mam urodziny, nie mam co liczyć na cokolwiek od M jest typem zapominalskiego :/;( dzisiaj jeszcze chyba kontrolnie zrobię progesteron w Szczecinie bo wczoraj był niski , za niski według dr stąd też prolutex od jutra a dzisiaj jeżdżenie po receptę i lek 120 km, hmmm może zrobić sobie zrobić mały prezent urodzinowy sama sobie do outletu skocze bez M bo jemu nie chcę się jechać tak na pocieszenie i przynajmniej nie będzie mi marudzić że po co masz wszystko itp
Dziewczynki życzę Wam przede wszystkim spokojnych Swiąt, dla niektórych z nas są najpiękniejsze jakie tylko mogłybyśmy sobie wymarzyć, dla niektórych są niespokojnym czasem oczekiwania, są też takie, którym pękło serce i nie ma mowy o radości.
Wszystkim świeżo upieczonym mamuśkom życzę, żeby Dzieciątka ładnie rosły, nie chorowały, radości z macierzyństwa, przespanych nocy i szybkiego powrotu do super formy i fit figury
Brzuchatkom spokojnej ciąży, bez przykrych niespodzianek, niech Wam brzuchy rosną zdrowo i w Nowym Roku wyskoczą z nich piękne zdrowe różowiutkie pupeczki
Wszystkim staraczkom dużo siły i wytrwałości, wiary i nadziei. Niech sikacze pokażą w końcu wymarzone 2 kreski a bety niech rozsną do nieba. Niedługo wszystkie będziemy szczęśliwe.
Dziękuję, że jesteście :*
Tylko może mógł jakoś delikatniej powiedzieć, że coś się dzieje niepokojącego i na spokojnie policzyć z @anett96 te tygodnie. Ważny jest bardzo sposób przekazywania tego typu wiadomości..Tak, a my na Lewego naskoczylysmy od razu,że się nie zna, itp. Jednak doświadczeni lekarze są w stanie szybko postawić trafną diagnozę...
Wiesz, dobrze by bylo zeby beta byla wieksza. Ale z drugiej stony ja bym nawet nie myslala o becie w 5dpt. Są szczesliwe ciaze z bet zribionych 2 dnni później niz ty zrobilas a bylo 10. Ja do po swietach miala bym cien nadziei, na pewno nie odstawiala bym leków jeszcze.Beta 3.0
Progresteron 9.94
Estradiol 468
I chyba nic z tego
Który to dzień i jakich zarodków?Beta 3.0
Progresteron 9.94
Estradiol 468
I chyba nic z tego
To spóźnione najlepsze życzenia! Przede wszystkim nudnej i szczęśliwej ciąży!! :-))Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Ja miałam wczoraj a dziś transfer, wiec obie mamy o dzień spóźnione prezenty w postaci ukochanych bąbelków