reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana ty rob na co tylko masz ochote:) pelen relaxik przrd jutrem:)
Moj M nie rozumie z jak będę miała leki dzień wczesnej niz w Wigilię w domu będę spokojniejsza tym bardziej że nie wiemy o której jutro transfer a apteka w której dostaniemy prolutex czynna tylko do 13 a ja nie mam zamiaru na wariata szukać apteki czy leków po transferze i się stresowac , więc jadę zostawiłem karteczkę na lodówce liścik do męża;)

reklama
Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.
Trzymaj się i nie łam się tymi plamieniami. Taki los. Zdrowych i Spokojnych Świąt

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Moj M nie rozumie z jak będę miała leki dzień wczesnej niz w Wigilię w domu będę spokojniejsza tym bardziej że nie wiemy o której jutro transfer a apteka w której dostaniemy prolutex czynna tylko do 13 a ja nie mam zamiaru na wariata szukać apteki czy leków po transferze i się stresowac , więc jadę zostawiłem karteczkę na lodówce liścik do męża;)
O pierwsze wszystkiego najlepszego
Po drugie rób jak czujesz, ale ja bym zwyczajnie zadzwoniła do apteki i zarezerwowała na nazwisko. Apteki samego sk4upulatne w takich sprawach, lek by dla ciebie leżał i czekał, nie sprzedali by komu innemu. A zawsze można pojechac przed, transfer to max 2h wklinice jak by były opóźnienia. Zwykle w godzinę sie mieszcze. A jak kroplówki cz coś to trwa długo, wtedy tym bardziejmeza bym wysłała.

Moj akurat o urodzinach pamietaale o rocznicach nie. To mu przypominam, a co . I mówię co mi się marzy.8-)

Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.
Myśle ze to dobry pomysł, musisz się oszczędzać i chronić od złych myśli.. przy tamtych akcjach z krwawieniami dodatkowe czarne myśli ci nie potrzebne.
Daj proszę znać raz na jakiś czas ze jest dobrze bo bardzo myśle o tobie. Tak bez czytania forum.

Mam przyjaciółkę co krwawiła co chwile jak ty cały pierwszy trymestr. I potem tez bywało. Okazało się ze jej się w ciazy żylaki zrobiły. Nie tylko nóg ale właśnie uda i między nogam . I jak by miała poród SN to by 100 lat temu wykrwawiła się w trakcie. I wszystko dobrze, synek w przedszkolu, miała cesarkę. A po ciazy wszystko przeszło.

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Grudzień to magiczny czas.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2017-12-23 Iskra_82 - transfer !!

2017-12-24 limoncia1 - transfer !!
2017-12-27 Zylwia - USG pęcherzykowe :)
2017-12-27 Oczekiwanie2017 - podglądanie maluszka <3
2017-12-27 Nadziejka2 - beta !!
2017-12-27 Olk@24 - wizyta po nieudanym transferze
2017-12-24 Koniczyna82 - Wizyta po hiperce, prawdopodobnie start do crio
2017-12-28 Jeszczeniematka - beta !!
2017-12-28 klodine - termin porodu
2017-12-29 misis188 - podglądanie maluszka <3
2018-12-02 Doris30 - wizyta przed transferem
2018-01-04 monik91 - badania prenatalne
2018-01-05 hope322 - badania prenatalne
2018-01-07 dreamscometrue - termin porodu
2018-01-11 gooossia17 - podglądanie maluszka <3
2018-01-21 KEHA - termin porodu
2018-01-24 jasani - usg 2 trymestru
2018-04-05 meg86 - termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 - termin porodu
2018-04-10 ludek - termin porodu
2018-05-06 Evelin83 - termin porodu
2018-06-13 jasani - termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 - termin porodu
2018-07-18 hope322 - termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Dziewczyny ja dzisiaj sen na czujce najpierw pobudka przez męża bo przysnał na sofie przed tv i w ulamku sekundy obudził mnie o 3i teraz jak miałam wstać o 7 najpóźniej tak wstałam 2h wcześniej mam wrażenie że zaczyna mnie nieświadomie dopadac stres przed transferem Naszej wigilijnej blastki, a co do dzisiaj to mam urodziny, nie mam co liczyć na cokolwiek od M jest typem zapominalskiego :/;( dzisiaj jeszcze chyba kontrolnie zrobię progesteron w Szczecinie bo wczoraj był niski , za niski według dr stąd też prolutex od jutra a dzisiaj jeżdżenie po receptę i lek 120 km, hmmm może zrobić sobie zrobić mały prezent urodzinowy sama sobie do outletu skocze bez M bo jemu nie chcę się jechać ;) tak na pocieszenie;) i przynajmniej nie będzie mi marudzić że po co masz wszystko itp;)

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
Ja miałam wczoraj a dziś transfer, wiec obie mamy o dzień spóźnione prezenty w postaci ukochanych bąbelków :D

reklama
Do góry