Boli[emoji52]Widze, ze Koniczynka ci odpisala.
Jak sytuacja u Ciebie? Spalas cos? Jak sie czujesz?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boli[emoji52]Widze, ze Koniczynka ci odpisala.
Jak sytuacja u Ciebie? Spalas cos? Jak sie czujesz?
No dokladnie....Tak, a my na Lewego naskoczylysmy od razu,że się nie zna, itp. Jednak doświadczeni lekarze są w stanie szybko postawić trafną diagnozę...
@Iskra_82 trzymaj i nie puszczaj kropka przez najbliższe 9 miesięcy ❤
Anett ale jak długo boli? Jesteś już po czy dopiero się rozkręca?Boli[emoji52]
Ja dostalam 4 sztuki o 0.30 i leci krewa tak od5 moze ale.zadnych skrzepow jeszcze..Anett ale jak długo boli? Jesteś już po czy dopiero się rozkręca?
Ja dostawałam po 2 tabletki co 3 godziny a zaczęło się na serio dopiero po 5 dawce.
Oby im sie spodobalo i zostaly na zawsze:*Dziewczynki ja już po transferze. 2 bąbelki jadą ze mną do domu na Święta
A mialas juz to usg?Ja dostalam 4 sztuki o 0.30 i leci krewa tak od5 moze ale.zadnych skrzepow jeszcze..
Trzymaj się i daj znać twarda babka z ciebie, a później się coś wymyśli w końcu musi się udać.Ja dostalam 4 sztuki o 0.30 i leci krewa tak od5 moze ale.zadnych skrzepow jeszcze..