reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dostalam 4 tabletki ciekawe kiedy sie zacznie. Boli toooo???

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Skarbie, skurcze się zaczynaja. Najpierw jak na okres. Potem jak się rozkręci to mocniejsze, takie bolesne. Tylko nie wiadomo kiedy się rozkręci.
I może ci się wydawać ze koniecznie potrzebujesz do toalety, tak Wiec warto wcześniej załatwić kibelek żeby wiedziec ze to tylko się wydaje. I możesz mieć dreszcze
Trzymaj się :***

reklama
Qwa no to faktycznie magik jakiś... Chyba, że to serduszko już wtedy ledwo biło i dlatego nie zmierzył dokładnie? Ty to widziałaś? Kurde w sumie teraz i tak nie ma co gdybać, straszne to jest. Ja sie w styczniu poskaram w portki chyba
Ja myśle ze tacy mega doświadczeni lekarze patrzą na usg i widza zwyczajnie więcej, tak po całokształcie. I pewne rzeczy już przewidują intuicja. Miałam tak kiedyś, 2 usg tego samego dnia przez przypadek. Zwykły gin i „Magik” parametry niby w normie ale magikowi nie grało. Miał racje.

Dziewczyny ja dzisiaj sen na czujce najpierw pobudka przez męża bo przysnał na sofie przed tv i w ulamku sekundy obudził mnie o 3i teraz jak miałam wstać o 7 najpóźniej tak wstałam 2h wcześniej mam wrażenie że zaczyna mnie nieświadomie dopadac stres przed transferem Naszej wigilijnej blastki, a co do dzisiaj to mam urodziny, nie mam co liczyć na cokolwiek od M jest typem zapominalskiego :/;( dzisiaj jeszcze chyba kontrolnie zrobię progesteron w Szczecinie bo wczoraj był niski , za niski według dr stąd też prolutex od jutra a dzisiaj jeżdżenie po receptę i lek 120 km, hmmm może zrobić sobie zrobić mały prezent urodzinowy sama sobie do outletu skocze bez M bo jemu nie chcę się jechać ;) tak na pocieszenie;) i przynajmniej nie będzie mi marudzić że po co masz wszystko itp;)

Dziewczyny ja dzisiaj sen na czujce najpierw pobudka przez męża bo przysnał na sofie przed tv i w ulamku sekundy obudził mnie o 3i teraz jak miałam wstać o 7 najpóźniej tak wstałam 2h wcześniej mam wrażenie że zaczyna mnie nieświadomie dopadac stres przed transferem Naszej wigilijnej blastki, a co do dzisiaj to mam urodziny, nie mam co liczyć na cokolwiek od M jest typem zapominalskiego :/;( dzisiaj jeszcze chyba kontrolnie zrobię progesteron w Szczecinie bo wczoraj był niski , za niski według dr stąd też prolutex od jutra a dzisiaj jeżdżenie po receptę i lek 120 km, hmmm może zrobić sobie zrobić mały prezent urodzinowy sama sobie do outletu skocze bez M bo jemu nie chcę się jechać ;) tak na pocieszenie;) i przynajmniej nie będzie mi marudzić że po co masz wszystko itp;)
Kochana ty rob na co tylko masz ochote:) pelen relaxik przrd jutrem:)

Ja myśle ze tacy mega doświadczeni lekarze patrzą na usg i widza zwyczajnie więcej, tak po całokształcie. I pewne rzeczy już przewidują intuicja. Miałam tak kiedyś, 2 usg tego samego dnia przez przypadek. Zwykły gin i „Magik” parametry niby w normie ale magikowi nie grało. Miał racje.

Tak, a my na Lewego naskoczylysmy od razu,że się nie zna, itp. Jednak doświadczeni lekarze są w stanie szybko postawić trafną diagnozę...

reklama
Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.

Tobie również wszystkiego najlepszego na Święta, dużo spokoju.
Mam nadzieję, że krwawienia miną. Odzywaj się co jakiś czas.

Do góry