reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dostalam 4 tabletki ciekawe kiedy sie zacznie. Boli toooo???

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Skarbie, skurcze się zaczynaja. Najpierw jak na okres. Potem jak się rozkręci to mocniejsze, takie bolesne. Tylko nie wiadomo kiedy się rozkręci.
I może ci się wydawać ze koniecznie potrzebujesz do toalety, tak Wiec warto wcześniej załatwić kibelek żeby wiedziec ze to tylko się wydaje. I możesz mieć dreszcze
Trzymaj się :***

reklama
Qwa no to faktycznie magik jakiś... Chyba, że to serduszko już wtedy ledwo biło i dlatego nie zmierzył dokładnie? Ty to widziałaś? Kurde w sumie teraz i tak nie ma co gdybać, straszne to jest. Ja sie w styczniu poskaram w portki chyba
Ja myśle ze tacy mega doświadczeni lekarze patrzą na usg i widza zwyczajnie więcej, tak po całokształcie. I pewne rzeczy już przewidują intuicja. Miałam tak kiedyś, 2 usg tego samego dnia przez przypadek. Zwykły gin i „Magik” parametry niby w normie ale magikowi nie grało. Miał racje.

Dziewczyny ja dzisiaj sen na czujce najpierw pobudka przez męża bo przysnał na sofie przed tv i w ulamku sekundy obudził mnie o 3i teraz jak miałam wstać o 7 najpóźniej tak wstałam 2h wcześniej mam wrażenie że zaczyna mnie nieświadomie dopadac stres przed transferem Naszej wigilijnej blastki, a co do dzisiaj to mam urodziny, nie mam co liczyć na cokolwiek od M jest typem zapominalskiego :/;( dzisiaj jeszcze chyba kontrolnie zrobię progesteron w Szczecinie bo wczoraj był niski , za niski według dr stąd też prolutex od jutra a dzisiaj jeżdżenie po receptę i lek 120 km, hmmm może zrobić sobie zrobić mały prezent urodzinowy sama sobie do outletu skocze bez M bo jemu nie chcę się jechać ;) tak na pocieszenie;) i przynajmniej nie będzie mi marudzić że po co masz wszystko itp;)

Dziewczyny ja dzisiaj sen na czujce najpierw pobudka przez męża bo przysnał na sofie przed tv i w ulamku sekundy obudził mnie o 3i teraz jak miałam wstać o 7 najpóźniej tak wstałam 2h wcześniej mam wrażenie że zaczyna mnie nieświadomie dopadac stres przed transferem Naszej wigilijnej blastki, a co do dzisiaj to mam urodziny, nie mam co liczyć na cokolwiek od M jest typem zapominalskiego :/;( dzisiaj jeszcze chyba kontrolnie zrobię progesteron w Szczecinie bo wczoraj był niski , za niski według dr stąd też prolutex od jutra a dzisiaj jeżdżenie po receptę i lek 120 km, hmmm może zrobić sobie zrobić mały prezent urodzinowy sama sobie do outletu skocze bez M bo jemu nie chcę się jechać ;) tak na pocieszenie;) i przynajmniej nie będzie mi marudzić że po co masz wszystko itp;)
Kochana ty rob na co tylko masz ochote:) pelen relaxik przrd jutrem:)

Ja myśle ze tacy mega doświadczeni lekarze patrzą na usg i widza zwyczajnie więcej, tak po całokształcie. I pewne rzeczy już przewidują intuicja. Miałam tak kiedyś, 2 usg tego samego dnia przez przypadek. Zwykły gin i „Magik” parametry niby w normie ale magikowi nie grało. Miał racje.

Tak, a my na Lewego naskoczylysmy od razu,że się nie zna, itp. Jednak doświadczeni lekarze są w stanie szybko postawić trafną diagnozę...

reklama
Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.

Tobie również wszystkiego najlepszego na Święta, dużo spokoju.
Mam nadzieję, że krwawienia miną. Odzywaj się co jakiś czas.

Do góry