reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny drogie. Tak mi przykro ze Was takie okropne przezycia spotkaly. Az serce mi zamarlo @anett96 @annna1986 Sciskam Was z calej sily. Musicie byc twarde. Walczyc. Jestesmy z Wami.

@misis188 kochana Wesolych Swiat. Odpoczywaj. Lez. Dbaj o Skarba. Napisz po Swietach na priv jak u Ciebie leci. Martwie sie.

reklama
Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.

Misis Tobie również życzę spokojnych Świąt.
Odpoczywaj i nie daj się złym myślom. I zajrzyj czasem pochwalić się dobrymi wieściami :*

Leze juz na sali. Poki co i lekafz i polozna super mili. Czekam na lekarza i podanie tabletki. Jutro rano usg i ocena sytuacji. Lekadz chcial mi dac tabletke do domu ale sie balam

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry