[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]Ja też się poplakalam... mam wrażenie że Was znam tak dobrze i razem z Wami przeżywam porażki :-( daj znać po szpitalu.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]Ja też się poplakalam... mam wrażenie że Was znam tak dobrze i razem z Wami przeżywam porażki :-( daj znać po szpitalu.
Jak się mój zestaw sprawdzi to ci dam znać na razie siedze i trzęsę porami:/A Lewy to kuzwa magik jednak.Skad on wiedzial?!
Ty siedz i knuj co ja mam badac teraz [emoji5]
Ty winsko pij lepiejJak się mój zestaw sprawdzi to ci dam znać na razie siedze i trzęsę porami:/
PIJE! i wpierdzielam z nerwów ciacho (po części wykminione w mojej łepetynie)Ty winsko pij lepiej
Aneette nie jestem lekarzem pewnie Koniczynka może coś wygrzebie, ale miałam w swoim życiu trudny czas, zażywałam przez rok psychotropy i pamiętam jak lekarz mnie uczulał, żebym w ciąże nie zachodziła bo poronię, nie wiem na ile potrzebujesz tych lekarstw ale one upośledzają płodność. Jestemy z tobą łzy same kapią ale wierzę że kto jak kto ale ty będziesz walczyćA Lewy to kuzwa magik jednak.Skad on wiedzial?!
Ty siedz i knuj co ja mam badac teraz [emoji5]
Dzis mial tez zarodek 11mm czyli od wtorku od wizyty u lewego nic nie urosl. Wiek byl oceniony na 6 tydz i 3 dzien chyba ale moge cos glupoty gadac bo bylam w szoku@anett96 a co w ogóle powiedziała dziś ta dr u której byłaś? Jak ona oceniała wielkość dziecka względem faktycznego wieku?
Ja antydepresanty odstawilam po pozytywnej becie od razuAneette nie jestem lekarzem pewnie Koniczynka może coś wygrzebie, ale miałam w swoim życiu trudny czas, zażywałam przez rok psychotropy i pamiętam jak lekarz mnie uczulał, żebym w ciąże nie zachodziła bo poronię, nie wiem na ile potrzebujesz tych lekarstw ale one upośledzają płodność. Jestemy z tobą łzy same kapią ale wierzę że kto jak kto ale ty będziesz walczyć
Wiem,ale może komórki są uszkodzone on nich.Ja antydepresanty odstawilam po pozytywnej becie od razu
Qwa no to faktycznie magik jakiś... Chyba, że to serduszko już wtedy ledwo biło i dlatego nie zmierzył dokładnie? Ty to widziałaś? Kurde w sumie teraz i tak nie ma co gdybać, straszne to jest. Ja sie w styczniu poskaram w portki chybaDzis mial tez zarodek 11mm czyli od wtorku od wizyty u lewego nic nie urosl. Wiek byl oceniony na 6 tydz i 3 dzien chyba ale moge cos glupoty gadac bo bylam w szoku