reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde wsiedlismy w auto i jedziemy na Żelazną.to byla krotka pilka. Aska ja sie ***** nie poddam nigdy ***** nigdy!!!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
I dobrze!! Tylko nie zachodź następnym razem przed Świętami :) Może Bóg zbierał teraz Aniołki do Szopki ;( Qrwa ja płaczę jak o Tobie myślę ;( Anecia ja nawet po swoich nie płakałam jakoś dużo, a dzisiaj szok, miało byc pięknie, jednak Lewy sie qrwa nie mylił niestety, coś musiało być nie tak :(

reklama
I dobrze!! Tylko nie zachodź następnym razem przed Świętami :) Może Bóg zbierał teraz Aniołki do Szopki ;( Qrwa ja płaczę jak o Tobie myślę ;( Anecia ja nawet po swoich nie płakałam jakoś dużo, a dzisiaj szok, miało byc pięknie, jednak Lewy sie qrwa nie mylił niestety, coś musiało być nie tak :(
Uspokuj sie wariacie.Ja mam takie wory pod oczami ze szok haja

A Lewy to kuzwa magik jednak.Skad on wiedzial?!
Ty siedz i knuj co ja mam badac teraz [emoji5]

Dzieki wlasnie tam chcialam rodzic. Iekawe czy jutro tez by mnie wypuscili.Juz poltora roku temu spedzilam cale swieta wielkanocne w szpitalu i to w takimze mam traume do szpitali.
Dzwonilam do mojego lekadza.w novum.tam tez robia.zabieg i badanie materialu pod katem genetycznym ale musiala bym czekac do po swiat. Pojade tu jutro idowiem sie co i jak.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie jestescie niezastapione. My jak sie juz wyryczslismy to zamowilismy sushi.To juz nasza tradycja po poronieniu...
Teraz rozkminiam plana i mysle ze Pasnika zalicze.Co myslicie? Co moge zrobic przed kolejnym podejsciem?

A może badania genetyczne zarodka? No i Paśnik tez ma pewno nie zaszkodzi. Trzymajcie się,łączę się z Wami w bólu!!

Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.
Trzymaj się i odzywaj się czasami do nas. Aby w koncu te krwawienia dały Wam.spokój! Również życzę spokojnych świat i spokojnej,nudnej ciąży :-)

reklama
Do góry