reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.
Misis trzymaj się, wytrwałości w leżeniu, Świąt spokojnych mimo wszystko, niech ciąża się rozwija książkowo i daje Ci radość. Jak się zdecydujesz to wróć do nas:) Daj znać po następnej wizycie :*

reklama
No hej dziewczyny. Serduszko przestalo bic. Jutro jade do szpitala. Ponoc jak pojade rano to wieczorem wyjde. Jest nam z mezem strasznie ciezko....
Aniu potwornie mi żal że was to spotyka, nie wiem gdzie Bóg jest w takim momencie, coż powiedzieć, trzymaj się kochana, mam nadzieję,że następnym razem się uda

Anetka, ja łyżeczkowanie miałam o 15 a o 17.30 wychodziłam do domu. Przy tabletkach nie wiadomo chyba jak rozwinie się sytuacja, kiedy to się zacznie... Boże jeszcze to do mnie nie dociera. Jak mówiłam o Tobie mężowi to przestał na chwilę oddychać.

@annna1986 Ciebie też przytulam. To straszne, nadzieja choć nikła, to była do samego końca :(

Dziewczyny trzymajcie się.
Kurde wsiedlismy w auto i jedziemy na Żelazną.to byla krotka pilka. Aska ja sie ***** nie poddam nigdy ***** nigdy!!!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja uciekam z forum na jakis czas. Bardzo mnie zasmucily 2 dzisiejsze wiadomosci i to jeszcze przed swietami:( trzymajcie sie kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Ja kolejny raz dzis krwawilam i bylam na IP. Byl widoczny zarodek i bijace serduszko. Mam nakaz lezenia. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych swiat i spełnienia tych marzen o ktore tak walczymy.
kochana trzymam kciuki za bobaska.. Wesołych Świąt i szcześliwego Nowego Roku.. no i wypoczywaj

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeden podawaliśmy.Czuje kłucia w jajnikach i taki jakby napięty lekko mam brzuch.Poza tym ból piersi cały czas mi towarzyszy i
jakaś spokojniejsza jestem i wolniejsza w ruchach [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie oszczędzaj się ... najlepiej odusc przygotowywanie świąt tylko wproś się w gości :) trzymam kciuki :*

Do góry