reklama
Justin87
Fanka BB :)
Zbiera się drużyna styczniowa
Nieustraszona drużyna pod wezwaniem ślicznego bobasa (a jeszcze lepiej dwóch) ;-)
Będę w ciąży i urodzę w 2018 roku i tego Wam również życzę.
To jest Sparta. ;-)
No dobra, trochę mnie poniosło ale postanowiłam wygrać nierówną walkę z naturą i się nie poddam, będę walczyć do ostatniej złotówki.
Justin87
@anett96 Nie wierzę, przecież wszystko było dobrze. trzymaj się kochana. :*
@annna1986 bardzo mi przykro.
Dziewczyny, nie ma słów, które mogłyby ukoić Wasz ból. Chociaż jesteśmy na odległość, to każda z nas jest z Wami myślami. :*
@annna1986 bardzo mi przykro.
Dziewczyny, nie ma słów, które mogłyby ukoić Wasz ból. Chociaż jesteśmy na odległość, to każda z nas jest z Wami myślami. :*
sykatynka
Ja pamiętam że poprzednio miałam tylko w dniu transferu. Teraz lekarz powiedział że najlepiej jak 4 dni a co najmniej 3, 2 tabletki dziennie, więc chodzę snietaZastanawia mnie jedna rzecz dziewczyny jak to jest z tym relanium bo ja nie dostałam
Nie wyobrażam sobie co czujecie bardzo współczuję i mam nadzieję że to wszystko zwróci się wam jak najszybciejNo hej dziewczyny. Serduszko przestalo bic. Jutro jade do szpitala. Ponoc jak pojade rano to wieczorem wyjde. Jest nam z mezem strasznie ciezko....
Oczekiwanie2017
My tez po badaniach prenatalnych.dzidzia całkowicie zdrowa.ma 5 cm.i na 80% dziewczynka :-) jestem szczęsliwa,mąż jeszcze bardziej.
Gratulacje. Mąż na pewno się cieszy z małej księżniczki.
Oczekiwanie2017
No hej dziewczyny. Serduszko przestalo bic. Jutro jade do szpitala. Ponoc jak pojade rano to wieczorem wyjde. Jest nam z mezem strasznie ciezko....
Trzymaj się kochana. Bardzo mi przykro, że tak się stało. Tule Cię mocno
hope322
Wiedzialam, ze bedzie dobrze gratulacje kochanaMy tez po badaniach prenatalnych.dzidzia całkowicie zdrowa.ma 5 cm.i na 80% dziewczynka :-) jestem szczęsliwa,mąż jeszcze bardziej.
reklama
hope322
Bardzo mi przykro co dzisiaj za dzien tule Cie mocnoNo hej dziewczyny. Serduszko przestalo bic. Jutro jade do szpitala. Ponoc jak pojade rano to wieczorem wyjde. Jest nam z mezem strasznie ciezko....
Podziel się: