Aguleczka29
Fanka BB :)
Nie!!!Bardzo mi przykro...Trzymaj sięDziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie!!!Bardzo mi przykro...Trzymaj sięDziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.
Suuper Wiedzialam, ze bedzie dobrze. Niech dzidzia zdrowo rosnie :Jestem po wizycie dzidzius machal nam rączka CRL 3.31 i serduszko 162 uderzen na min.Odrazu dzis pobrali mi krew do tego testu PAPPA.i kolejna 4.01 a nie 5.01.
Jestem po wizycie dzidzius machal nam rączka CRL 3.31 i serduszko 162 uderzen na min.Odrazu dzis pobrali mi krew do tego testu PAPPA.i kolejna 4.01 a nie 5.01.
Boże, tak mi przykro. Trzymaj się kochanaDziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.
no kochana nie wiem jak to z nami bedzie Dami coraz bardziej cierpi .. a ja nic nie moge zrobic... czy on wyzdrowieje? ..Dziękuje, kochana! I mocno wierze, ze za jakis czas zobaczę na tym forum takie zdjęcie wrzucone przez Ciebie! Bo po burzy musi przyjść słoneczko! Pozdrów Damiego!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kochana tak mi przykro [emoji20]Dziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.