reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy alkohol zawarty w produktach wyparowuje?? Czy w.ciazy nie mozna jest dan alko?? Ide na urodziny zaraz i wiem ze bedzie tatar mimo ze uwielbiam to odpada,szapan tez i ma byc tort z brandy.Kurde i zastanawiam sie nad tym tortem...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Tortu chyba kawałek możesz zjeść :-) tylko nie przesadź z ilością :p

reklama
@walczaca o szczescie i powoedz, Tobie tez ginek liczyla wiec ciazy wedlug ostatniej miesiaczki?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie było mojej gin i ta była troche taka dziwna,wiek ciąży mam podany tylko z usg i termin porodu na 11.08 o terminie @ nawet nie wspominała. Także zapytam jeszcze dokładnie moją dr za dwa tygodnie jak to liczyć :-)

Dziękuję ze pytasz :-D
Jak dobrze pójdzie to ok 15 stycznia ;) wiec może beta w walentynki? :rofl:
Niestety nadal czekamy na wyniki mojej genetyki :mad: jedyny plus że u męża wszystko wyszło pięknie :)
To bardzi do re wieści lada dzień mam nadzieję że będą Twoje z takimi samymi wynikami :-)) o to sobie super prezent na walentynki organizujecie :-))

Kochane dziś mam problem ze wstawieniem kalendarza z tel. A wczoraj normalnie wstawiłam:/
Drugi dzień jestem u rodziców bo siostra im sprzątala przed świętami i ubierala choinkę bo dziś dopiero wracają z zagranicy:) więc kompa nie mam ..

@Mala844 Nie było Cię w kalendarzu ale dziś wyczytałam że masz wizytę:D więc samych dobrych wiadomości i super widoków ❤❤❤

@Aguleczka29 bezstresowej wizyty !! Wszystko będzie super jak do tej pory :*
Dołączam się! Powodzenia dla wszystkich na wizytach ;-)

Ostatnia edycja:
A tego to jeszcze nie wiem :p osobiście wolałbym krótki ;)
Z wynikami innej opcji nie widzę!
A mąż już pluje na lewo i prawo :-D nigdy nie lubił niczego łykać... Do jednej tabletki potrzebuje 0.5 litra wody a bierze jednorazowo 3 :D kolejny plus : będzie miał dobrze nawodniony organizm :rolleyes:
Cześć, a Twój mąż będzie miał biopsję teraz?
Kiedy startujesz? Na pewno pisałaś ale musiało mi umknąć. :(

U mnie okres więc oficjalnie rozpoczynam cykl transferowy. Sam transfer w okolicy 13 stycznia wypadnie najprawdopodobniej.

Mam pytaniedo dziewczyn z Novum. Jak tam jest jeśli idzie się naturalnym a 5 doba po owulce wypada na niedzielę? Robią w niedzielę czy przełożą na 6 dzień?

reklama
U mnie okres więc oficjalnie rozpoczynam cykl transferowy. Sam transfer w okolicy 13 stycznia wypadnie najprawdopodobniej.

Mam pytaniedo dziewczyn z Novum. Jak tam jest jeśli idzie się naturalnym a 5 doba po owulce wypada na niedzielę? Robią w niedzielę czy przełożą na 6 dzień?
Koniczynka nie pomogę dopiero to przede mną, ale o ile wiem to w niedzielę nie robią

Do góry