reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy alkohol zawarty w produktach wyparowuje?? Czy w.ciazy nie mozna jest dan alko?? Ide na urodziny zaraz i wiem ze bedzie tatar mimo ze uwielbiam to odpada,szapan tez i ma byc tort z brandy.Kurde i zastanawiam sie nad tym tortem...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Tortu chyba kawałek możesz zjeść :-) tylko nie przesadź z ilością :p

reklama
@walczaca o szczescie i powoedz, Tobie tez ginek liczyla wiec ciazy wedlug ostatniej miesiaczki?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie było mojej gin i ta była troche taka dziwna,wiek ciąży mam podany tylko z usg i termin porodu na 11.08 o terminie @ nawet nie wspominała. Także zapytam jeszcze dokładnie moją dr za dwa tygodnie jak to liczyć :-)

Dziękuję ze pytasz :-D
Jak dobrze pójdzie to ok 15 stycznia ;) wiec może beta w walentynki? :rofl:
Niestety nadal czekamy na wyniki mojej genetyki :mad: jedyny plus że u męża wszystko wyszło pięknie :)
To bardzi do re wieści lada dzień mam nadzieję że będą Twoje z takimi samymi wynikami :-)) o to sobie super prezent na walentynki organizujecie :-))

Kochane dziś mam problem ze wstawieniem kalendarza z tel. A wczoraj normalnie wstawiłam:/
Drugi dzień jestem u rodziców bo siostra im sprzątala przed świętami i ubierala choinkę bo dziś dopiero wracają z zagranicy:) więc kompa nie mam ..

@Mala844 Nie było Cię w kalendarzu ale dziś wyczytałam że masz wizytę:D więc samych dobrych wiadomości i super widoków ❤❤❤

@Aguleczka29 bezstresowej wizyty !! Wszystko będzie super jak do tej pory :*
Dołączam się! Powodzenia dla wszystkich na wizytach ;-)

Ostatnia edycja:
A tego to jeszcze nie wiem :p osobiście wolałbym krótki ;)
Z wynikami innej opcji nie widzę!
A mąż już pluje na lewo i prawo :-D nigdy nie lubił niczego łykać... Do jednej tabletki potrzebuje 0.5 litra wody a bierze jednorazowo 3 :D kolejny plus : będzie miał dobrze nawodniony organizm :rolleyes:
Cześć, a Twój mąż będzie miał biopsję teraz?
Kiedy startujesz? Na pewno pisałaś ale musiało mi umknąć. :(

U mnie okres więc oficjalnie rozpoczynam cykl transferowy. Sam transfer w okolicy 13 stycznia wypadnie najprawdopodobniej.

Mam pytaniedo dziewczyn z Novum. Jak tam jest jeśli idzie się naturalnym a 5 doba po owulce wypada na niedzielę? Robią w niedzielę czy przełożą na 6 dzień?

reklama
U mnie okres więc oficjalnie rozpoczynam cykl transferowy. Sam transfer w okolicy 13 stycznia wypadnie najprawdopodobniej.

Mam pytaniedo dziewczyn z Novum. Jak tam jest jeśli idzie się naturalnym a 5 doba po owulce wypada na niedzielę? Robią w niedzielę czy przełożą na 6 dzień?
Koniczynka nie pomogę dopiero to przede mną, ale o ile wiem to w niedzielę nie robią

Do góry