[emoji7]Są dwa piękne maleńkie serduszka!! Jesteśmy najszczesliwsi ba świecie!
@dżoasia zarażę, obiecuję!!
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji7]Są dwa piękne maleńkie serduszka!! Jesteśmy najszczesliwsi ba świecie!
Hurrra!!!!!ogromne gratulacjeSą dwa piękne maleńkie serduszka!! Jesteśmy najszczesliwsi ba świecie!
No, na spokojnie[emoji6]Jeszcze się tak mocno nie cieszymy zobaczymy 23
Są dwa piękne maleńkie serduszka!! Jesteśmy najszczesliwsi ba świecie!
@zakręcona123 kciuki za bete [emoji110][emoji110][emoji110]
@hope322 @misis188 @walczaca o szczescie samych dobrych wiadomości na wizytach [emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]
O, byłam w kalendarzu ale zniknęło... Ale nic nie szkodzi. Wszystkim ktore dzis czekają na badania, wyniki, wizyty i inne ważne momenty życzę by wychodziły z nich z takim szczęściem na twarzy jak ja! I wszystkie Was pozdrawiam od 15,6 mm Mego Szczescia!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje. Maleństwo rośnie jak na drożdżach
Ja wierze w to kochana, ze maluszek da radeDziewcz=ny zapisalam sie na jutro na 14 na usg. Zobacze czy serduszko jeszcze bije.... Masakra....
Mi sikaniec wychodzil juz 5dpt, wiec ja bym robila. Tylko jesli nie masz mocnych nerwow to lepiej poczekac i zrobic bete po Swietach, zeby sobie wzesniej ich niepotrzebnie nie zepsuc. Trzymam kciukiCześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witalam a potem zniklam przypomnę- mam już synka po ivf i wracam a w zasadzie już wróciłam po zamrozone zarodki w międzyczasie miałam zrobiona histeroskopie, ponieważ lekarzowi nie podobała się moja blizna po cesarce, ale po histeroskopii okazało się że wszystko dobrze, więc zrobiliśmy transfer przedwczoraj jeden zarodek z dwóch pozostałych dzisiaj 2dpt, zarodek pieciodniowy. No i pytanie... w poprzedniej ciszy zrobiłam betę w 6dpt i była 88. Teraz 6dpt przypada w pierwszy dzień świąt więc labo będą zamknięte... kusi mnie, żeby zrobić sikanca, co wy na to?
Gratulacje kochana !! :* superrr A jednak się nie mylilam i dobrze Cię zapisałam do kalendarza to chciałaś żebym zmieniałaSą dwa piękne maleńkie serduszka!! Jesteśmy najszczesliwsi ba świecie!