reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zakręcona123 kciuki za bete [emoji110][emoji110][emoji110]

@hope322 @misis188 @walczaca o szczescie samych dobrych wiadomości na wizytach [emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]

O, byłam w kalendarzu ale zniknęło... Ale nic nie szkodzi. Wszystkim ktore dzis czekają na badania, wyniki, wizyty i inne ważne momenty życzę by wychodziły z nich z takim szczęściem na twarzy jak ja! I wszystkie Was pozdrawiam od 15,6 mm Mego Szczescia!
1513857793-89f0b3b95e8a22bb-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O, byłam w kalendarzu ale zniknęło... Ale nic nie szkodzi. Wszystkim ktore dzis czekają na badania, wyniki, wizyty i inne ważne momenty życzę by wychodziły z nich z takim szczęściem na twarzy jak ja! I wszystkie Was pozdrawiam od 15,6 mm Mego Szczescia!
1513857793-89f0b3b95e8a22bb-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje. Maleństwo rośnie jak na drożdżach :)

Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witalam a potem zniklam przypomnę- mam już synka po ivf i wracam a w zasadzie już wróciłam po zamrozone zarodki w międzyczasie miałam zrobiona histeroskopie, ponieważ lekarzowi nie podobała się moja blizna po cesarce, ale po histeroskopii okazało się że wszystko dobrze, więc zrobiliśmy transfer przedwczoraj jeden zarodek z dwóch pozostałych dzisiaj 2dpt, zarodek pieciodniowy. No i pytanie... w poprzedniej ciszy zrobiłam betę w 6dpt i była 88. Teraz 6dpt przypada w pierwszy dzień świąt więc labo będą zamknięte... kusi mnie, żeby zrobić sikanca, co wy na to?
Mi sikaniec wychodzil juz 5dpt, wiec ja bym robila. Tylko jesli nie masz mocnych nerwow to lepiej poczekac i zrobic bete po Swietach, zeby sobie wzesniej ich niepotrzebnie nie zepsuc. Trzymam kciuki :)

reklama
Do góry