reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O, byłam w kalendarzu ale zniknęło... Ale nic nie szkodzi. Wszystkim ktore dzis czekają na badania, wyniki, wizyty i inne ważne momenty życzę by wychodziły z nich z takim szczęściem na twarzy jak ja! I wszystkie Was pozdrawiam od 15,6 mm Mego Szczescia!
1513857793-89f0b3b95e8a22bb-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie kogoś mi brakowało! Nie wiem jak to się stało :(

Piękny widok!! Gratuluję kochana :*

Nadziejka2 A skąd jesteście bo my zachodniopomorskie leczymy się w Vitro life u dr Glabowskiego, jesteśmy zadowoleni dokładny skrupulatny zawsze pod tel nawet w środku nocy
Hej ja też z vitro:) u prof Kurzawy się leczyłam a pierwszy udany transfer dr Ciepiela wykonywał:) kolejny raz nie udany u dr Budzyńska, transfer dr Ciepiela. Trzeci udany niestety tylko na tydzien...prof Kurzawa, transfer dr Głąbowski. I wlasnie ten ostatni był najmniej stresujacy. Dr G wspaniały ciepły człowiek! Powodzenia Tobie życzę!:)

Dziewczyny czy Wy tez robilyscie ten test Pappa?z tego co czytam malo dziewczyn je robi.Jak bylam w Novum to mowiono mi,ze na to badanie mam tez sie zapisaco_O wiec sie zapisalam,ale dokladnie niewiem co to za badanie i czy potrzebne.
Ja robilam przy pierwszej ciazy i na badaniu pierwszym prenatalnym wprowadzala lekarka wszystkie dane lacznie z wynikami krwi i wyliczala prawdopodobienstwo chorob. U mmie wyszlo ok. Teraz tez mam zalecany ten test ale ja mam robione nifty to nie wiem czy dzisiaj tez mi na to badanie pobrala i czy w ogole beda robic dwa podobne badania. Nie zapytalam o to, bo duzo wiarygodniejszy jest nifty i cieszylam sie, ze zrobili mi te badanie bez problemu :)

O, byłam w kalendarzu ale zniknęło... Ale nic nie szkodzi. Wszystkim ktore dzis czekają na badania, wyniki, wizyty i inne ważne momenty życzę by wychodziły z nich z takim szczęściem na twarzy jak ja! I wszystkie Was pozdrawiam od 15,6 mm Mego Szczescia!
1513857793-89f0b3b95e8a22bb-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kochana, cudowny widok :) ❤️

reklama
Do góry