Dzisiaj dzień pięknych wiadomości [emoji7]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i trzymam kciukiZobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycie Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa Dzieki za kciuki :*
Są dwa piękne maleńkie serduszka!! Jesteśmy najszczesliwsi ba świecie!
@dżoasia zarażę, obiecuję!!
No to super. Ja przy implantacji dwóch zarodków 5 dniowych w 3 dniu po transferze betę miałam 0.2 [emoji6]Nie miałam zastrzyku
Bez problemu, korzystaj bo w ciąży może być różnieDziewczyny a właśnie pytqnko jeszcze jedno jak jest z przytulankiem w trakcie luteiny przed transferem bez problemu czy trzeba uważać- odpuścić?
Ja robiłam ale to tylko statystyka wiec jak nie zrobisz a usg prenatalne będzie bez zarzutu to spoko.Dziewczyny czy Wy tez robilyscie ten test Pappa?z tego co czytam malo dziewczyn je robi.Jak bylam w Novum to mowiono mi,ze na to badanie mam tez sie zapisac wiec sie zapisalam,ale dokladnie niewiem co to za badanie i czy potrzebne.
Ja juz chce zeby byl Nowy Rok teraz sie stresuje,a co bedzie blizej wizyty..Dokladnie razem bedziemy sie stresowac
Super. Piękny dzień dziewczyny!Widzielismy serduszko nastepna wizyta w piatek 29