reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycie :) Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :) Dzieki za kciuki :*
Gratuluję i trzymam kciuki

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Dziewczyny czy Wy tez robilyscie ten test Pappa?z tego co czytam malo dziewczyn je robi.Jak bylam w Novum to mowiono mi,ze na to badanie mam tez sie zapisaco_O wiec sie zapisalam,ale dokladnie niewiem co to za badanie i czy potrzebne.
Ja robiłam ale to tylko statystyka wiec jak nie zrobisz a usg prenatalne będzie bez zarzutu to spoko.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Do góry