misis188
Fanka BB :)
Na pewno jest wszystko okzadnych bakteri nie wykryto.Luteinę dowcipnie biorę.Ale mam nadzieję że jednak nic tam z bakteri nie ma a z dzidziusiem wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno jest wszystko okzadnych bakteri nie wykryto.Luteinę dowcipnie biorę.Ale mam nadzieję że jednak nic tam z bakteri nie ma a z dzidziusiem wszystko ok.
Extra, dzieki Forum jest najcudowniejsza rzecza jaka mi sie trafila przy tych calych wieloletnich staraniachKochana absolutnie mnie nie draznisz rozumiem Twoje watpliwosci, sama schizuje strasznie. Po prostu chcialam tylko napisac, ze moim zdaniem bez sensu jest robic bete na takim etapie jak Ty jestes, bo tylko niepotrzebnie mozesz sie stresowac. Nie mialam nic zlego na mysli a forum jest po to, zeby dzielic sie wszystkim
Wlasnie zastanawialam sie co tam u Ciebie no mam nadzieje, ze z tym brzuchem tak ma byc. Szczerze mowiac to nie pamietam jak bylo w pierwszej ciazy a to bylo niedawno. Ja tez sie w nocy budze, bo przy okazji jak cisnie do kibelka to bol jest wiekszy. Ja nospy nawet nie mam, bo w dk sie czegos takiego nie bierze, czasami biore dodatkowy magnez.Widze dziewczynki,ze i wy macie bol brzucha.To jest nas wiecej tez sie martwie,ale jak kazda z Nas boli to pewnie tak ma bycNawet w nocy potrafi mnie zabolec tak przez chwilę i sie budzę Ja na wizytę dopiero 5.01 takze musze cierpliwie czekać
Ja dopiero po swietach, w srode bede gnala Mnie przypada najwczesniej testowanko w czasie Swiat a jak wiadomo, swieta to swieta takze jak nie wytrzymam i wszystko pojdzie dobrze to moze w czasie swiat zrobie test a w srode gnam na bete oby wszystko sie udalo
Uda sie, zobaczysz;*Trzymam kciuki-ja dzień po Tobie będę gnac[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No 8 dokladnie Mialam isc w tym tyg zeby w swieta spokojnie siedziec juz bylam zapisana,ale sie wypisalam kolezanki powiedzialy zebym tak czesto nie chodziła a mnie tam nic nie cisnie noca nawet w sumie i w dzien,bo malo pije wogole.a na ten bol nie biore nic,bo to trwa góra minute taki bol lekki @ i przechodzi.I tak ok 4razy dziennie.I pozatym zero objawow juzWlasnie zastanawialam sie co tam u Ciebie no mam nadzieje, ze z tym brzuchem tak ma byc. Szczerze mowiac to nie pamietam jak bylo w pierwszej ciazy a to bylo niedawno. Ja tez sie w nocy budze, bo przy okazji jak cisnie do kibelka to bol jest wiekszy. Ja nospy nawet nie mam, bo w dk sie czegos takiego nie bierze, czasami biore dodatkowy magnez.
Oj to jeszcze poczekasz sobie na wizyte. Ale Ty serduszkowa mialas jakos niedawno z tego co pamietam. 8.grudnia?
mówili ze niektore firmy podpasek tez je maja .. ale nie powiedzieli które a teraz siedz i myśl ..Podpasek [emoji52]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Hmm... a to miałaś transfer blastki? Sprawdz po 48 godzinach w tym.samym labolatorium bo czasem może poźna implantacja albo.moze beta juz spadaćWitam jestem tu nowa 12 dni po transferze robiłam dzisiaj betę wynik 6,7 co o tym myślicie raczej brak szans na ciąże?
A ilu dniowe zarodki?Witam jestem tu nowa 12 dni po transferze robiłam dzisiaj betę wynik 6,7 co o tym myślicie raczej brak szans na ciąże?