reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dopiero po swietach, w srode bede gnala;) Mnie przypada najwczesniej testowanko w czasie Swiat a jak wiadomo, swieta to swieta takze jak nie wytrzymam i wszystko pojdzie dobrze to moze w czasie swiat zrobie test a w srode gnam na bete;) oby wszystko sie udalo;)

O
Oj stram sie myslec pozytywnie ale nie zawsze wychodzi :p Ja mam na 8.45 i musze ok 80km dojechac, takze nie bedzie w czwartek juz czasu na rozmyslanie ;)
to Ty masz jeszcze lepiej :-) ja mam w klinice jeszcze zbadać progesteron i bete takze musze byc dwie godziny wcześniej i później będę tam wariawoc i czekać po krwi na wizyte. Daj koniecznie znać od razu po :-)

w tamtym tygodniu miałam robiony mocz i wymaz na paciorkowce i wszystko było ok.Także zobaczymy co dziś lekarz mi powie.Ale jak byłam spokojna tak dziś panikuje i mam czarne myśli.
Nie panikuj:) zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze. I wyszly ci jakieś bakterie w wymazie? A poza tym jesli bierzesz lutinusa to on sprzyja bakteriom. Raz w zyciu mialam grzybice w pochwie i to ni z tad ni z owad jednego dnia tak mnie zaczelo swedziec ze myslalam ze kur...cy dostanę.

Hope, bardzo przepraszam ze drecze. Nie wiem ja sie po prostu boje ze cos pojdzie nie tak. Nie chcialam nikogo draznic moimi schizami. Mialam zrobic progesteron dzis bo jutro wizyta no i oczywiscie nie wytrzymalam i bete tez zrobilam.

Dobrze, dziekuje!

Bardzo bardzo dziekuje i natychmiast sie uspokajam.
Kochana absolutnie mnie nie draznisz :) rozumiem Twoje watpliwosci, sama schizuje strasznie. Po prostu chcialam tylko napisac, ze moim zdaniem bez sensu jest robic bete na takim etapie jak Ty jestes, bo tylko niepotrzebnie mozesz sie stresowac. Nie mialam nic zlego na mysli ;) a forum jest po to, zeby dzielic sie wszystkim ;)

Nie panikuj:) zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze. I wyszly ci jakieś bakterie w wymazie? A poza tym jesli bierzesz lutinusa to on sprzyja bakteriom. Raz w zyciu mialam grzybice w pochwie i to ni z tad ni z owad jednego dnia tak mnie zaczelo swedziec ze myslalam ze kur...cy dostanę.
zadnych bakteri nie wykryto.Luteinę dowcipnie biorę.Ale mam nadzieję że jednak nic tam z bakteri nie ma a z dzidziusiem wszystko ok.

Mam nadzieje, ze ten bol brzucha to tylko rozciagajaca sie macica i niepotrzebnie schizujemy. Dobrze, ze masz mozliwosc isc dzisiaj na wizyte, przynajmniej sie uspokoisz, bo jestem pewna, ze maluszek sie pieknie rozwija. Trzymam mocno kciuki i czekam na relacje z wizyty ;)
Widze dziewczynki,ze i wy macie bol brzucha.To jest nas wiecej tez sie martwie,ale jak kazda z Nas boli to pewnie tak ma byc;)Nawet w nocy potrafi mnie zabolec tak przez chwilę i sie budzęo_O Ja na wizytę dopiero 5.01 takze musze cierpliwie czekać:)

reklama
To prawda..Najpierw stresujemy się i mamy nadzieje po transferze że się udało zajść w upragnioną ciążę,potem stres czy beta prawidłowo przyrasta.Ja myślałam że po becie już bedzie z górki..A tam ***** prawda :) Potem się martwiłam czy nie jest puste jajo,potem czy dzidziuś oddycha.Tygodnie lecą a ja nadal się martwie,a to coś zaboli a to nie mam zadnych dolegliwosci ciążowych i tym się martwiłam.Takze myśle że do rozwiązania bede się martwiła o mojego upragnionego maluszka.A tu dopiero 11tc i 4 dni.
To zycie nauczylo nas tego niestety ,ze tak bardzo sie boimy i stresujemy... ale po to robimy, przechodzimy to wszystko zeby miec to Malenkie Szczescie( Szczescia)... najwazniejsze ze po tych 9miesiacach wszystko nam sie Wynagrodzi

Do góry