reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
mówili ze niektore firmy podpasek tez je maja .. ale nie powiedzieli które a teraz siedz i myśl ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ale pamiętaj ze podpaska ma styczność tylko z wargami sromowymi, mało prawdopodobne żeby związki z podpaski migrowaly do organizmu

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Jestem po wizycie i wiem ze albo ja jestem stuknoeta albo ..
Juz nie powoem kto.
Usłyszałam ze jutro zaczynam 9 tydzoen ciazy, ostatnia moesiaczka byla 28 pazdziermika. Wiec mowie ze dlaczego tak?? Wg om to 7 tydz i 3 dc. Usluszalam ze gdyby tak liczyc to ciaza trwala by 10 miesiecy..
No i na usg juz info ze jak na 9 tydz. To zarodek za maly o 4 dni.i ze puls za wolny.jak zapytalam czy moze zmierzyc to powiedzial ze na jego oko to kolo120.
Zatem uslyszalam ze jezeli zaczne krwawic to mam jechac do szpitala.
Jezeli zarodek nie ruszy a wg.lekarza zwalnia to ma wade lub ja mam problemy immunologiczne. Ale na szczepienia i wlewy jest za pozno poza tym swiatowe zjazdy lekarzy potepiaja i jedno i drugie.
Tyle z mojej zajebistej wizyty.
Zabraklo tylko wesolych swiat

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Juz nie powoem kto.
Usłyszałam ze jutro zaczynam 9 tydzoen ciazy, ostatnia moesiaczka byla 28 pazdziermika. Wiec mowie ze dlaczego tak?? Wg om to 7 tydz i 3 dc. Usluszalam ze gdyby tak liczyc to ciaza trwala by 10 miesiecy..
No i na usg juz info ze jak na 9 tydz. To zarodek za maly o 4 dni.i ze puls za wolny.jak zapytalam czy moze zmierzyc to powiedzial ze na jego oko to kolo120.
Jezeli zarodek nie ruszy a wg.lekarza zwalnia to ma wade lub ja mam problemy immunologiczne. Ale na szczepienia i wlewy jest za pozno poza tym swiatowe zjazdy lekarzy potepiaja i jedno i drugie.

Ja pierdole. A nie masz szans umowic sie na jakas szybka wizyte u kogos innego?
Anetka trzymaj sie:* bedzie wszystko dobrze, pomodle sie :*

Juz nie powoem kto.

To jakiś znachor...sory... jak można nie sprawdzać serduszka. Na każdej wizycie mi sprawdzano. U mnie lekarz liczy też od ostatniej miesiączki imiałqm różnice tydzien według usg transfer muałam póżno bo w 24dc teraz już ta różnica to 4dni ale nikt nic mi nie zmieniał i nie mówił, że dziecko za male czy coś. Idz do innego lekarza bo nadal uważam że bez sensu Cie stresuje.

Ja pierdole. A nie masz szans umowic sie na jakas szybka wizyte u kogos innego?
Anetka trzymaj sie:* bedzie wszystko dobrze, pomodle sie :*
Ja bylam kur*wa w czwartek i wg tamtej lekarki byl 6 tydzien. Liczyla jak ja!!! I wszystko bylo ok. Od tamtej pory maly rosnie 1 mm czyli idealnie. Huuj wie czemu on liczy inaczej. Dziekije za modlitwe

To jesteśmy w tym razem. Ja też panikuje. Mam nadzieję że 21 to będzie piękny dzień :-)
Ja jak aplikuje dowcipna luteine to tez na wkladce jest zabarwione na brązowo, mma nadzieję,że to normalne zarówno u Ciebie jak i u mnie :-)

I ja, i ja. Od kilku dni mam schize ze boli mnie brzuch, biegam co chwile do łazienki sprawdzać czy nie plamie... Im bliżej 21.12 tym gorzej, najwidoczniej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba nawet lepiej mieć kila postaci progesteronu, bo nie wiadomo który najlepiej zadziała, zwłaszcza na samym początku :)
Ja będę zapodawać 3 rodzaje do transferu, tak jak poprzednio :)
Dokladnie. Wlasnie dlatego tak chcę. Zazwyczaj nie ma potrzeby ale to moj piąty. No i progesteron ma rozne funkcje, miedzy innymi dziala na immunologie i na "uspokojenie" macicy. Niech se dziala na ful, najwyzej zalicze pare zaparć ;)

Do góry