reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem po wizycie i wiem ze albo ja jestem stuknoeta albo ..
Juz nie powoem kto.
Usłyszałam ze jutro zaczynam 9 tydzoen ciazy, ostatnia moesiaczka byla 28 pazdziermika. Wiec mowie ze dlaczego tak?? Wg om to 7 tydz i 3 dc. Usluszalam ze gdyby tak liczyc to ciaza trwala by 10 miesiecy..
No i na usg juz info ze jak na 9 tydz. To zarodek za maly o 4 dni.i ze puls za wolny.jak zapytalam czy moze zmierzyc to powiedzial ze na jego oko to kolo120.
Zatem uslyszalam ze jezeli zaczne krwawic to mam jechac do szpitala.
Jezeli zarodek nie ruszy a wg.lekarza zwalnia to ma wade lub ja mam problemy immunologiczne. Ale na szczepienia i wlewy jest za pozno poza tym swiatowe zjazdy lekarzy potepiaja i jedno i drugie.
Tyle z mojej zajebistej wizyty.
Zabraklo tylko wesolych swiat

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w tym liczeniu tez sie nie lapie wg usg jak bylam byl 7+6 a wg om 8+2 ale dr powiedziala,ze wszystko jest prawidlowo do tyg ciazy.Takze u cb tez napewno jest wszystko dobrze;)

reklama
Juz nie powoem kto.
Usłyszałam ze jutro zaczynam 9 tydzoen ciazy, ostatnia moesiaczka byla 28 pazdziermika. Wiec mowie ze dlaczego tak?? Wg om to 7 tydz i 3 dc. Usluszalam ze gdyby tak liczyc to ciaza trwala by 10 miesiecy..
No i na usg juz info ze jak na 9 tydz. To zarodek za maly o 4 dni.i ze puls za wolny.jak zapytalam czy moze zmierzyc to powiedzial ze na jego oko to kolo120.
Jezeli zarodek nie ruszy a wg.lekarza zwalnia to ma wade lub ja mam problemy immunologiczne. Ale na szczepienia i wlewy jest za pozno poza tym swiatowe zjazdy lekarzy potepiaja i jedno i drugie.

Dziewczyno dzwon jutro i umawiaj sie jak naszybciej jeszcze przed swietami do innego lekarza chocby prywatnie. Nie chce nawet nazywac slowami ale ten lekarz to jakas masakra co piszez. To nie jest podejscie do pacjenta. Na pewno bedzie wszystko dobrze ale lepiej idz gdzies indziej jak naszybciej i sie upewnij dla wlasnego zdrowia. Aby sie uspokoic.
Bedzie dobrze❤

Juz nie powoem kto.

Hmmm, coś mi tu nie gra. Ja mam tak jak i Ty. OM 28.10.2017r. i dziś 7t3dc. I moja dr tak to liczy.
Nawet jeśli liczyć by potocznie to jesteś w 8 tygodniu czyli 9 zaczyna się sobota/niedziela (za 4/5 dni - tyle ile "brakuje" u Ciebie do prawidłowego rozmiaru zarodka). Nie wiem po co lekarze tak straszą.

Juz nie powoem kto.

Anett! Idź jeszcze do kogos innego! Ja bym poszła. Bo to nie moze tak byc...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm, coś mi tu nie gra. Ja mam tak jak i Ty. OM 28.10.2017r. i dziś 7t3dc. I moja dr tak to liczy.
Nawet jeśli liczyć by potocznie to jesteś w 8 tygodniu czyli 9 zaczyna się sobota/niedziela (za 4/5 dni - tyle ile "brakuje" u Ciebie do prawidłowego rozmiaru zarodka). Nie wiem po co lekarze tak straszą.
Moze mu sie cos popierd*lilo,zmeczony czy jak? Przeciez @anett96 bylas zadowolona z niego. Ty w ogole u Lewego bylas? Nie byl.dzisiaj jakis wyjatkowo przyciapany? Moze przejdziesz sie do tej co bylas w tamtym tygodniu?

Jak kochana dzis Dami?? Wysypiasz nam sie? Poswiecilas choc chwile dla siebie jak obiecalas zeby choc troche zresetować mozg?
no troche nie wyspana ale daje rade.. dzis byłam u lekarza z wysypka ktora sie pojawiła w piatek i ku mojemu zdziwieniu to nie alergia a uwaga półpasiec...szok... dostałam maśc i juz tak nie swedzi w piatek kontrola..Dami hmm w sumie daje rade .. bóle ma wiadomo ale jest jako tako ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no troche nie wyspana ale daje rade.. dzis byłam u lekarza z wysypka ktora sie pojawiła w piatek i ku mojemu zdziwieniu to nie alergia a uwaga półpasiec...szok... dostałam maśc i juz tak nie swedzi w piatek kontrola..Dami hmm w sumie daje rade .. bóle ma wiadomo ale jest jako tako ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko! Polpasiec? Gdzie moglabys sie zarazic? A damiego nie zarazisz? Lecz sie ta porzeczkowa:)

Do góry