Ja w tym liczeniu tez sie nie lapie wg usg jak bylam byl 7+6 a wg om 8+2 ale dr powiedziala,ze wszystko jest prawidlowo do tyg ciazy.Takze u cb tez napewno jest wszystko dobrzeJestem po wizycie i wiem ze albo ja jestem stuknoeta albo ..
Juz nie powoem kto.
Usłyszałam ze jutro zaczynam 9 tydzoen ciazy, ostatnia moesiaczka byla 28 pazdziermika. Wiec mowie ze dlaczego tak?? Wg om to 7 tydz i 3 dc. Usluszalam ze gdyby tak liczyc to ciaza trwala by 10 miesiecy..
No i na usg juz info ze jak na 9 tydz. To zarodek za maly o 4 dni.i ze puls za wolny.jak zapytalam czy moze zmierzyc to powiedzial ze na jego oko to kolo120.
Zatem uslyszalam ze jezeli zaczne krwawic to mam jechac do szpitala.
Jezeli zarodek nie ruszy a wg.lekarza zwalnia to ma wade lub ja mam problemy immunologiczne. Ale na szczepienia i wlewy jest za pozno poza tym swiatowe zjazdy lekarzy potepiaja i jedno i drugie.
Tyle z mojej zajebistej wizyty.
Zabraklo tylko wesolych swiat
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nadziejka2
Zaangażowana w BB
Dziewczyno dzwon jutro i umawiaj sie jak naszybciej jeszcze przed swietami do innego lekarza chocby prywatnie. Nie chce nawet nazywac slowami ale ten lekarz to jakas masakra co piszez. To nie jest podejscie do pacjenta. Na pewno bedzie wszystko dobrze ale lepiej idz gdzies indziej jak naszybciej i sie upewnij dla wlasnego zdrowia. Aby sie uspokoic.Jestem po wizycie i wiem ze albo ja jestem stuknoeta albo ..
Juz nie powoem kto.
Usłyszałam ze jutro zaczynam 9 tydzoen ciazy, ostatnia moesiaczka byla 28 pazdziermika. Wiec mowie ze dlaczego tak?? Wg om to 7 tydz i 3 dc. Usluszalam ze gdyby tak liczyc to ciaza trwala by 10 miesiecy..
No i na usg juz info ze jak na 9 tydz. To zarodek za maly o 4 dni.i ze puls za wolny.jak zapytalam czy moze zmierzyc to powiedzial ze na jego oko to kolo120.
Jezeli zarodek nie ruszy a wg.lekarza zwalnia to ma wade lub ja mam problemy immunologiczne. Ale na szczepienia i wlewy jest za pozno poza tym swiatowe zjazdy lekarzy potepiaja i jedno i drugie.
Bedzie dobrze❤
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Jestem po wizycie i wiem ze albo ja jestem stuknoeta albo ..
Juz nie powoem kto.
Hmmm, coś mi tu nie gra. Ja mam tak jak i Ty. OM 28.10.2017r. i dziś 7t3dc. I moja dr tak to liczy.
Nawet jeśli liczyć by potocznie to jesteś w 8 tygodniu czyli 9 zaczyna się sobota/niedziela (za 4/5 dni - tyle ile "brakuje" u Ciebie do prawidłowego rozmiaru zarodka). Nie wiem po co lekarze tak straszą.
labelladurmiente
Jestem po wizycie i wiem ze albo ja jestem stuknoeta albo ..
Juz nie powoem kto.
Anett! Idź jeszcze do kogos innego! Ja bym poszła. Bo to nie moze tak byc...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm beta szałowa nie jest, ale musisz zrobić w tym samym laboratorium ponownie beta HCG po 48godzinach. Jeśli przyrost będzie minimum 66% to jest szansa [emoji6]3 dniowe zarodki 10b
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
dżoasia
Moze mu sie cos popierd*lilo,zmeczony czy jak? Przeciez @anett96 bylas zadowolona z niego. Ty w ogole u Lewego bylas? Nie byl.dzisiaj jakis wyjatkowo przyciapany? Moze przejdziesz sie do tej co bylas w tamtym tygodniu?Hmmm, coś mi tu nie gra. Ja mam tak jak i Ty. OM 28.10.2017r. i dziś 7t3dc. I moja dr tak to liczy.
Nawet jeśli liczyć by potocznie to jesteś w 8 tygodniu czyli 9 zaczyna się sobota/niedziela (za 4/5 dni - tyle ile "brakuje" u Ciebie do prawidłowego rozmiaru zarodka). Nie wiem po co lekarze tak straszą.
asinka89
no troche nie wyspana ale daje rade.. dzis byłam u lekarza z wysypka ktora sie pojawiła w piatek i ku mojemu zdziwieniu to nie alergia a uwaga półpasiec...szok... dostałam maśc i juz tak nie swedzi w piatek kontrola..Dami hmm w sumie daje rade .. bóle ma wiadomo ale jest jako tako ..Jak kochana dzis Dami?? Wysypiasz nam sie? Poswiecilas choc chwile dla siebie jak obiecalas zeby choc troche zresetować mozg?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Misis to pewnie dlatego. A ty bierzesz caly czas ten prolutex?A ja mam znowu brazowego lutinusa. Ale dzis rano mi sie wydaje ze cos tam źle zaaplikowalam
reklama
dżoasia
O matko! Polpasiec? Gdzie moglabys sie zarazic? A damiego nie zarazisz? Lecz sie ta porzeczkowano troche nie wyspana ale daje rade.. dzis byłam u lekarza z wysypka ktora sie pojawiła w piatek i ku mojemu zdziwieniu to nie alergia a uwaga półpasiec...szok... dostałam maśc i juz tak nie swedzi w piatek kontrola..Dami hmm w sumie daje rade .. bóle ma wiadomo ale jest jako tako ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: