reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A mnie od kilku dni boli brzuch. Wczoraj wyleciala mi jakas dziwna galeretka i grudki z crinone byly gdzie niegdzie zabrudzone na bardzo ciemny brazowy. Tak sie stresuje przed wizyta, ze az mam koszmary. Dzisiaj w nocy snilo mi sie, ze zalalam sie krwia, obudzilam sie w trakcie i od razu podnalam do lazienki sprawdzic czy wszystko ok..
mam nadzieje, ze moj maluszek ma sie dobrze. Dobrze, ze czwartek juz niedlugo i wizyta z samego rana.

reklama
Czesc dziewczyny. Ja juz pp wizycie. Doktor powiedzial ze na razie nie zalecalby histeroskopii ani zadnych innych dodatkowych badan. Za 2 tyg mam przyjsc na usg to sprawdzi czy nie widzi tego polipa, ktorego dostrzegl u mnie inny lekarz.
Mowi zeby odczekac 1 cykl i od polowy stycznia zaczac przygotowania do criotransferu. Zaleca dwa 3dniowe zarodki. Tylko ze zostaly mi tylko dwa. Co myslicie?
Ja bym zaufala lekarzowi i wzięła dwa jak wszystko na usg będzie w porządku :-)

Czesc dziewczyny. Ja juz pp wizycie. Doktor powiedzial ze na razie nie zalecalby histeroskopii ani zadnych innych dodatkowych badan. Za 2 tyg mam przyjsc na usg to sprawdzi czy nie widzi tego polipa, ktorego dostrzegl u mnie inny lekarz.
Mowi zeby odczekac 1 cykl i od polowy stycznia zaczac przygotowania do criotransferu. Zaleca dwa 3dniowe zarodki. Tylko ze zostaly mi tylko dwa. Co myslicie?
Mam nadzieję że nic tam u Ciebie lekarz nie wypatrzy :*
Ja bym wzięła 1.. Ale każdy podejmuje decyzję ostatecznie sam więc wierzę , że będzie to dobra decyzja :* porozmawiaj z mężem :) czy już rozmawiałaś ? Co on o tym myśli ?

Na skurcze koniecznie lykaj no spe-ja po transferze lykalam 3x2 i magnez 3x1 a czasem wzięłam po 2

Łyknęłam drugą jakąś godzinę temu,ale chyba zwiększę tak jak Ty.Magnez mój M na mi kupić,taki z chelatem.Lekarz powiedzial mi,ze chelat dobrze robi na zaparcia,rozluznia to co w jelitach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie od kilku dni boli brzuch. Wczoraj wyleciala mi jakas dziwna galeretka i grudki z crinone byly gdzie niegdzie zabrudzone na bardzo ciemny brazowy. Tak sie stresuje przed wizyta, ze az mam koszmary. Dzisiaj w nocy snilo mi sie, ze zalalam sie krwia, obudzilam sie w trakcie i od razu podnalam do lazienki sprawdzic czy wszystko ok..
mam nadzieje, ze moj maluszek ma sie dobrze. Dobrze, ze czwartek juz niedlugo i wizyta z samego rana.
To jesteśmy w tym razem. Ja też panikuje. Mam nadzieję że 21 to będzie piękny dzień :-)
Ja jak aplikuje dowcipna luteine to tez na wkladce jest zabarwione na brązowo, mma nadzieję,że to normalne zarówno u Ciebie jak i u mnie :-)

Hej dziewczyny;) jak zabijacie czas zeby nie oszalec do testowania? Czy Was tez tak podawiadomie stres wpierdziela czy tylko ja tak.mam?;)
Widze ze duzo tutaj radosnych nowin, Kazdej z wysoka betka gratuluje!

Ja jestem na samym początku tej drogi do testowania,ale myśle ze nadrobię zaległości filmowe i w końcu wrócę do książki,która zaczelam czytać [emoji4] Na pewno tez trochę czasu spedzę w kuchni i na rozmowach z brzuszkiem [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To jesteśmy w tym razem. Ja też panikuje. Mam nadzieję że 21 to będzie piękny dzień :-)
Ja jak aplikuje dowcipna luteine to tez na wkladce jest zabarwione na brązowo, mma nadzieję,że to normalne zarówno u Ciebie jak i u mnie :-)
Powiem Ci, ze tym brazowym czyms sie nie przejmuje, bo wiadomo, ze moglam sie podraznic i pewnie te grudki zebraly sie moze z dwoch dni to jakas stara sladowa ilosc krwi ale zmartwila mnie ta galaretka. Od razu przyszedl mi do glowy czop sluzowy i calkiem podobnie to wygladalo jak googlowalam. Mam nadzieje, ze to tylko zwykle uplawy sie jakis dziwnie zbily. Oszalec mozna z tego stresu. Nie wiem jak ja przetrwam kolejne tygodnie, miesiace. A Ty w godzinach porannych czy pozniej masz wizyte? Ja tez licze, ze my wszystkie wizytujacych w tym dniu bedziemy szczesliwe ;)

reklama
Ja też miałam takie głupie sny,a to że krwawię a to że dzidziuś mi nie oddycha..koszmar!!! Brzuch mnie bolał do 9 tc.i nawet się uspokoiłam i dziś znów brzuch i w środku muszelki mnie boli...także dzwoniłam do mojego lekarza i dziś na 20 idę do lekarza..mega się boje.

Do góry