A jakiego śledzia mam złowić w sklepie? Takiego solonego?
Tak, Matjasa. Tylko najpierw wymocz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakiego śledzia mam złowić w sklepie? Takiego solonego?
Na skurcze koniecznie lykaj no spe-ja po transferze lykalam 3x2 i magnez 3x1 a czasem wzięłam po 2Jasne[emoji4] Ogólnie Ok się czuje,czuje jedynie skurcze macicy i mam od czasu do czasu lekkie dreszcze.Moze to kwestia "zejścia" stresu,ale melisa zaparzona.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już odpoczywam w łóżku z Bąbelkiem w brzuszku.
Cudowne uczucie!
I oby tak zostało przez najbliższe 9miesiecy! Za 9 dni testuje.
Popijam melisę,zazylam nospe i oglądam M jak milosc [emoji1]
To lykaj nospe i magnez dodatkowoJasne[emoji4] Ogólnie Ok się czuje,czuje jedynie skurcze macicy i mam od czasu do czasu lekkie dreszcze.Moze to kwestia "zejścia" stresu,ale melisa zaparzona.
Nie wiem. Dzwon do kliniki. Ale moim.zdaniem nie powinno byc przeszkod bo ta ktora bierzesz podjezykowo jest tez dowcipnaDziewczyny a czy ja mogę sama zamienić sobie luteine podjezykowa na dowcipna? Wymiotuje po tej doustnej i nie wiem czy ją przyswajam wtedy...
Moja Teściowa robi tak jakaś inna rybę,ale jest przepyszna!![emoji39] Spróbuj koniecznie.
Ja już odpoczywam w łóżku z Bąbelkiem w brzuszku.
Cudowne uczucie!
I oby tak zostało przez najbliższe 9miesiecy! Za 9 dni testuje.
Popijam melisę,zazylam nospe i oglądam M jak milosc [emoji1]