reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze tydzien temy tez sie objadalam a teraz brzusio glodny a mamusia ma wstret. Maz się martwi i mowi ze mial nadzieje ze schudne po ciazy a nie w trakcie. Poki co od dnia punkcji wczoraj bylo 3 kg mniej i powiem wam ze to nie jest fajne. Boje sie wigilii. Bo u nas zawsze tyle jedzenia, jemy w duzym gronie i tylko moj maz i rodzice poki co wiedza o ciazy wiec mam nadzieje ze mi ten wstrent przejdzue choc tak pod wieczor już jest lepiej
Schudlas ? Ogolnie pewnie chudzinka bylas?:)

Ja się boję że japka mi się nie będzie zamykala przy wigilijnym stole.. . :laugh2:

Ja bardzo uwielbiam karpia ❤❤❤

reklama
Ja już odpoczywam w łóżku z Bąbelkiem w brzuszku.
Cudowne uczucie!
I oby tak zostało przez najbliższe 9miesiecy! Za 9 dni testuje.
Popijam melisę,zazylam nospe i oglądam M jak milosc [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A tak ogólnie to jak się czujesz ?
28.12 zapisać Cię do kalendarza na bete ?:)

Chce tez jedno crinone. Wiem ze duzo i nad wyrost ale chce teraz tak spróbować. Potem będę po kolei schodzić od 8 tygodnia.
Chyba nawet lepiej mieć kila postaci progesteronu, bo nie wiadomo który najlepiej zadziała, zwłaszcza na samym początku :)
Ja będę zapodawać 3 rodzaje do transferu, tak jak poprzednio :)

Smażysz śledzia w panierce (jajko, mąka, sól), jak ostygnie wrzucasz do ostygnietej zalewy (woda 2 szklanki, ocet 1 szklanka, gorczyca, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz). I jeszcze do tego cebula.
Tyle w teorii, w praktyce robię pierwszy raz :p
Oj z tego co piszesz to ja tak robie dorsza ale panierujevw bulce tartej, zalewam zalewa, dobrze zeby sie tak ze 2 dni przegryzly i jest pycha. Jak ktos lubi wodke to jest super do tego. Ja wodki nie piję bo nie lubie ale taka rybka i dla mnie jest super.

reklama
Do góry