reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zylwia ja myślę, że nie masz się czym martwić. Pamiętasz @natalix0 ? U niej w 7dpt była beta ponad 80 i ma jednego bejbusia w brzuchu, a u mnie taka beta była przy 2 bąblach. Nie ma reguły na betę. U Ciebie na początku nie była jakoś zawyżona ta wartość, taka w sam raz na jednego, więc teraz po prostu maleństwo pięknie sie rozwija :*
BTW @natalix0 daaawno nie zaglądałaś do nas!
Tak jasne że pamiętam :)
Już więcej nie robię bety bo aby się stresuje teraz czekam na wizytę 27grudnia ❤❤❤

Mój mąż powiedział " o jaka duża no nie dziwne bo tak się objadasz, że gdzie lepiej dzidziusiowi będzie jak nie u Ciebie w tym brzuszku na full wypasie" ❤

reklama
Hello jestem po wizycie u endo. Teraz czekanie na wizyte u gina.
No wiec tarczyca sie unormowala nadal leki. Jest podejrzenie cukrzycy ciazowej musze zrobic glukoze z obciazeniem.
Wieczorem dam znak jak po wizycie u gina....

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na info po wizycie u ginka ✊✊✊

Cześć, bardzo mi przykro. U mnie po transferze był mały wzrost bety począwszy od 11 dpt 3 dniowych zarodków, ostatecznie beta osiągnęła 42,5.
Widzę, że Twój mąż ma ten sam problem co mój, czyli azoospermia. Jestem po pierwszym nieudanym transferze dwóch trzydniowych zarodków. Mamy jeszcze 2 zamrożone w 3 dobie. Jutro jadę na wizytę i dowiem się, co dalej. Teraz będę chciała wziąć jednego zarodka.
U nas plemniki są słabe a mimo to zarodki były ładne, ale niestety do 5 doby żaden z trzech zarodków nie dotrwał. Mamy jeszcze 3 zarodki z nd zamrożone w piątej dobie. Jak się nie uda z mężowymi, to transferujemy te blastki.
Ja niestety nie mam mrożaków. 26 jajeczek pobranych 11 zapłodnionych i była jedną blastka. Więc zaczynamy wszystko na nowo. Trzymam za Was kciuki

Hello jestem po wizycie u endo. Teraz czekanie na wizyte u gina.
No wiec tarczyca sie unormowala nadal leki. Jest podejrzenie cukrzycy ciazowej musze zrobic glukoze z obciazeniem.
Wieczorem dam znak jak po wizycie u gina....

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiedziałam, że tak wcześnie cukrzycę ciążowa się stwierdza?

Tak jasne że pamiętam :)
Już więcej nie robię bety bo aby się stresuje teraz czekam na wizytę 27grudnia ❤❤❤

Mój mąż powiedział " o jaka duża no nie dziwne bo tak się objadasz, że gdzie lepiej dzidziusiowi będzie jak nie u Ciebie w tym brzuszku na full wypasie" ❤
Jeszcze tydzien temy tez sie objadalam a teraz brzusio glodny a mamusia ma wstret. Maz się martwi i mowi ze mial nadzieje ze schudne po ciazy a nie w trakcie. Poki co od dnia punkcji wczoraj bylo 3 kg mniej i powiem wam ze to nie jest fajne. Boje sie wigilii. Bo u nas zawsze tyle jedzenia, jemy w duzym gronie i tylko moj maz i rodzice poki co wiedza o ciazy wiec mam nadzieje ze mi ten wstrent przejdzue choc tak pod wieczor już jest lepiej

Smażysz śledzia w panierce (jajko, mąka, sól), jak ostygnie wrzucasz do ostygnietej zalewy (woda 2 szklanki, ocet 1 szklanka, gorczyca, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz). I jeszcze do tego cebula.
Tyle w teorii, w praktyce robię pierwszy raz :p
A jakiego śledzia mam złowić w sklepie? :D Takiego solonego?

reklama
Do góry