reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tylko co apteka to inne ceny. Ceny w aptekach ktore wspolpracuja z klinikami sa nizsze. Ja np za lutinus place bodajze 169 zl a jak pytalam u mnie w miescie to na zamowuenie i cena ok 280 zl. Wejdz sobie na ten portal ktomalek.pl i tam z tego co kojaze pokazuja ceny lekow w poszczegolnej aptece
Różnie z tymi cenami jest. Ja prolutex w aptece w mojej.miejscowości mam 50 zł tańszy niż w aptece przy Novum ;-)

reklama
Hej Kobietki;)
U mnie dzisiaj piaty dzien po transferze i 3 dniowych zarodkow i zastanawiam sie dlaczego kompletnie nic nie czuje;( zadnego ciagniecia, pobolewania w brzuchu kompletnie nic zaczynaja mnie dopadac watpliwosci.. chyba ze to normalne, jest jescze moze za wczesnie? Podzielcie sie swoimi spostrzezeniami, moze przestane tak sie doszukiwac
Pozdrawiam Wszystkich;*
Ja też nie miałam objawów :-) jakiś tydzień po becie zawitały do mnie mdłości i tak sobie teraz razem żyjemy :-) także trzymam kciuki aby u Ciebie brak objawów to tez był dobry znak!

Ja też nie miałam objawów :-) jakiś tydzień po becie zawitały do mnie mdłości i tak sobie teraz razem żyjemy :-) także trzymam kciuki aby u Ciebie brak objawów to tez był dobry znak!
Oby tak wlasnie bylo;) to oczekiwanie jest najgorsze! Kazdy dzien sie tak okropnie dluuuuzy milon myzli na minute, a kazdy ruch za chwile obmyslam czy oby nie za bardzo sie wysililam;)
Masakra jestem z panikar okropnych

Hej Kobietki;)
U mnie dzisiaj piaty dzien po transferze i 3 dniowych zarodkow i zastanawiam sie dlaczego kompletnie nic nie czuje;( zadnego ciagniecia, pobolewania w brzuchu kompletnie nic zaczynaja mnie dopadac watpliwosci.. chyba ze to normalne, jest jescze moze za wczesnie? Podzielcie sie swoimi spostrzezeniami, moze przestane tak sie doszukiwac
Pozdrawiam Wszystkich;*
U mnie teraz zaczelo się 6dpt ale na to nie ma reguly. Bardzo bolala mnie piers od strony pachy i byłam przestraszona co to jest i mialam bole okresowe. Z dodarkowych objawów to ciagniecie w pachwinach choc po nieudanych tez mialam ciagniecie

U mnie teraz zaczelo się 6dpt ale na to nie ma reguly. Bardzo bolala mnie piers od strony pachy i byłam przestraszona co to jest i mialam bole okresowe. Z dodarkowych objawów to ciagniecie w pachwinach choc po nieudanych tez mialam ciagniecie
Dziekuje bardzo za odpowiedzi, to moj pierwszy transfer i "wujka Google" przewrtowalam juz wzdloz i wszez na tematy z tym zwiazane choc rozsadek mowi wlasnie to ze kazdy organizm jest inny to mimo wszystko mysli nie da sie wylaczyc;) a glowa pracuje 24/7;) oj ciezko;) macie jakies sposobu na odciagniecie mysli od oczekiwan?;)

Oj, skądś ja to znam :)
Położy się przy nas i nagle czujemu odur takiej starej, zepsutej kiełbasy:baffled:
A jak mówimy mu że fuj, to robi taką zdziwioną minę "ale o co chodzi?":-D
Moja jeszcze jak sie wylizuje wiadomo gdzie i ja przylapiemy i mowimy damy tak nie robia to tak sie jej szczęka rusza strasznie jakby jej zimno bylo albo nie wiem jak to opisać. I ona jest taka prxytulanka ze caly czas musi kogos dotykac, nie tylko jak pierdzi:)

@Marg jak się czujesz ?
Powoli dochodzę do siebie....fizycznie bo psychicznie to roznie. próbuje rozmawiać z mężem na temat dalszego leczenia mając na myśli 12 komórek zamrożonych bo na punkcie i stymulacje napewno by się nie zgodził... nie wiem co wyniknie z rozmów ale tak łatwo się nie poddam. Staram się jak najwięcej czasu spędzać z synem bo to mi pomaga.
najbardziej dobija i wkur...zachowanie najbliższych czyli mamy i siostry. Mama tylko raz zapytała po powrocie od lekarza co teraz czy do szpitala czy nie.. od tamtej pory zero tematu. Dosłownie nic, zamiast czuć wsparcie czuje odracenie. Nawet nie wie że zaczęłam się oczszczac, że jednej nocy to na kiblu siedziałam bo leciało że mnie jakbym sikała :( i zastanawiałam się nad szpitalem. A mieszkamy w jednym domu:(
Ciagle gada tylko z moją siostra o jej ciąży.... a siostry unikam,inaczej nie umiem.
trudne to wszystko.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja jeszcze jak sie wylizuje wiadomo gdzie i ja przylapiemy i mowimy damy tak nie robia to tak sie jej szczęka rusza strasznie jakby jej zimno bylo albo nie wiem jak to opisać. I ona jest taka prxytulanka ze caly czas musi kogos dotykac, nie tylko jak pierdzi:)

Hi, hi. Zwierzaki są zajebiaszcze :)
Ja mojego bąbelka zagłaskałabym na śmierć :D Tylko potem wszystko mnie swędzi i mam bąble bo mam uczulenie. Ale i tak uwielbiam go czochrać :D

Do góry