reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja tak siedzę i myślę i cholerka chyba się nie zgodzę teraz na transfer chociaż bardzo bym chciała. Bo nie będzie kiedy mnie zadrapać. Dziewczyny które dluzej walczycie - chyba nie ma sensu bez scratchingu podchodzić, prawda?
Poza tym chciałam ja zapytać co mi radzi, czy ruszac teraz ta immunologię czy nie. Nie było z panią dr kiedy porozmawiac o transferach bo podczas stymulacji była na urlopie. Postanowiłam ze żrobie jak poradzi.

No i myślałam zeteraz czekając na spokojnie zrobie cytologie. Powinnam co pół roku a poprzednia w lutym.
Ja bym umowila sie do immunologa. Jesli sa problemy bodajze z immunologia to screatching odpada ale już nie pamiętam czemu.

reklama
Kochane posłuchajcie:) mam problem bo wizytę mam 27grudnia A crinone ( tego progesteronu dowcipnego) starczy mi do 25 wtedy ostatni raz wieczorem wezmę i już nie będę miała na 26.. myślicie że dalej będę musiała to brać ? Załatwiać sobie ? Bo wiadomo teraz święta itd .

Kochane posłuchajcie:) mam problem bo wizytę mam 27grudnia A crinone ( tego progesteronu dowcipnego) starczy mi do 25 wtedy ostatni raz wieczorem wezmę i już nie będę miała na 26.. myślicie że dalej będę musiała to brać ? Załatwiać sobie ? Bo wiadomo teraz święta itd .
Załatwiać!! :* progesteron raczej na pewno będziesz musiała brac dłużej, tym bardziej, że miałaś niziutki

reklama
Do góry