reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mogę znaleźć na necie a w player tylko na terenie Pl.szkoda ...używałam tamponow długo teraz po ciąży zaprzestane wygoda jest wiadomo ale lepiej dmuchac na zimne
no najgorsze ze do niektórych podpasek tez walą ta chemie ale nie podali marek a ty teraz siedz i myśl które kupić [emoji79]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marg a może mama nie chce tego rozdrapywać? Ja nie lubię jak mnie ktoś pyta jak się czuję pod tym względem (chodzi mi o rodzinę) bo wtedy czuję się jak ułomna, bo u mnie w rodzinie nikt nie ma takiego problemu :(
A tu wszystkie doskonale wiemy przez co każda z nas przechodzi każdego dnia, więc jest git :) Jak chcesz o tym porozmawiać to nadawaj tu, pańcie niech sobie rozmawiają, trudno też od siostry wymagać, żeby traktowała swoją ciążę jak tabu, ze względy na Twoje przykre zakończenie.
Ehh... nie wiem co Ci jeszcze napisać, może napij się wina jak młody pójdzie spać:D
Chętnie się napije....znowu czyli praktycznie co wieczór pije albo drinka albo wino...jak tak dalej pójdzie to będę niepłodną alkoholiczka :biggrin2: dla mnie to wygląda tak jakby olali mnie totalnie... Ale cóż widocznie tak ma być. Nie będę się na siłę wpraszać do rozmowy.
Wiem ze tu mogę wszystko napisać ale nie chce też smęcić, ostatnio tu tyle dobrych wiadomości, połowa w ciąży :*
mijemu M już zapowiedzialam ze w święta albo pije albo brzuch mnie boli i siedzę u siebie...a najprawdopodobniej będzie tak ze napije się i pójdę do siebie "zmęczona" a on niech się dzieckiem zajmuje. Ten miesiąc dam mi tak w kość ze moją wiarą w Boga stała pod dużym znakiem zapytania, przestałam się modlić, chodzić do kościoła, jem i pije co chce i kiedy chce, nawet w piątek piłam piwo zagryzajac kanapka z mięsem. Jestem w fazie buntu na cały świat więc jak by mi ktoś teraz za skórę znalazł to byłoby głośno ;) ;)

Raczej nie będzie, chyba, że miałaś receptę z refundacją, ale to raczej niemożliwe :) Ja płaciłam 210zł z receptą 100%
To zmień aptekę na przyszłość Tez ode mnie tyle chcieli przy invimedzie. Ale okazało się ze w innej aptece maja za 150 albo 160. (Kupowałam u nich crinone i prolutex i nie pamietam które ile kosztowało) Na „gdzie po lek” sprawdziłam gdzie jest

To zmień aptekę na przyszłość Tez ode mnie tyle chcieli przy invimedzie. Ale okazało się ze w innej aptece maja za 150 albo 160. (Kupowałam u nich crinone i prolutex i nie pamietam które ile kosztowało) Na „gdzie po lek” sprawdziłam gdzie jest
Kurde to nie wiedziałam, że można jeszcze taniej go dostać. Ogólnie kupuję w chyba najtańszej aptece gin w Krakowie, dziewczyny za lutinus nieraz pisały, że płaca ponad 250zł a ja kupowałam po 130, za prolutex też w tej płaciłam 165. Patrzyłam właśnie na tą stronkę kiedyś i wpisywałam przykładowe leki, to wyświetlała mi się tylko 1 lub 2 apteki i nie było podanych cen :/

reklama
Do góry