reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powoli dochodzę do siebie....fizycznie bo psychicznie to roznie. próbuje rozmawiać z mężem na temat dalszego leczenia mając na myśli 12 komórek zamrożonych bo na punkcie i stymulacje napewno by się nie zgodził... nie wiem co wyniknie z rozmów ale tak łatwo się nie poddam. Staram się jak najwięcej czasu spędzać z synem bo to mi pomaga.
najbardziej dobija i wkur...zachowanie najbliższych czyli mamy i siostry. Mama tylko raz zapytała po powrocie od lekarza co teraz czy do szpitala czy nie.. od tamtej pory zero tematu. Dosłownie nic, zamiast czuć wsparcie czuje odracenie. Nawet nie wie że zaczęłam się oczszczac, że jednej nocy to na kiblu siedziałam bo leciało że mnie jakbym sikała :( i zastanawiałam się nad szpitalem. A mieszkamy w jednym domu:(
Ciagle gada tylko z moją siostra o jej ciąży.... a siostry unikam,inaczej nie umiem.
trudne to wszystko.
Marg a może mama nie chce tego rozdrapywać? Ja nie lubię jak mnie ktoś pyta jak się czuję pod tym względem (chodzi mi o rodzinę) bo wtedy czuję się jak ułomna, bo u mnie w rodzinie nikt nie ma takiego problemu :(
A tu wszystkie doskonale wiemy przez co każda z nas przechodzi każdego dnia, więc jest git :) Jak chcesz o tym porozmawiać to nadawaj tu, pańcie niech sobie rozmawiają, trudno też od siostry wymagać, żeby traktowała swoją ciążę jak tabu, ze względy na Twoje przykre zakończenie.
Ehh... nie wiem co Ci jeszcze napisać, może napij się wina jak młody pójdzie spać:D

Asiulka, ładnie spada, trzeba czasu i cierpliwości, ale wygląda to dobrze :* U niektórych dłużej się wlecze. Mi spadła o ołowę w ciągu kilkunastu godzin a potem znowu rosła przez ok 3 tyg. Dzień przed łyżeczkowaniem robiłam betę i dopiero zaczęła spadać ale zabieg i tak miałam.

No Ty to mialas historie, nastepnym razem bedzie lepiej! Bo beta juz nigdy nie spadnie [emoji120] Wlasnie a kiedy w koncu ten transfer? idziesz na stycznia? postanowilas co zrobic ze szczypionkami?

Ja mam Pasnika 12 stycznia, jestem ciekawa co mi powie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu beta ma prawo spadac do 6 tyg a juz tym bardziej z takich wartosci. pare dni i bedzie zero

Dziekuje slicznie, ostatnio jak robilam to byla juz zero. Zadzwonie jutro do lekarza i sie zapytam czy sprawdzac jeszcze przed swietami, teraz mam tylko plamienie delikatne brazowe to mysle ze sie oczysci do konca, bynajmniej mam taka nadzieje.

No Ty to mialas historie, nastepnym razem bedzie lepiej! Bo beta juz nigdy nie spadnie [emoji120] Wlasnie a kiedy w koncu ten transfer? idziesz na stycznia? postanowilas co zrobic ze szczypionkami?

Ja mam Pasnika 12 stycznia, jestem ciekawa co mi powie.

Ja szczepienia sobie daruję jeszcze, jak beta mi się będzie podobała to może skusze sie na te wlewy, a jak będzie jakaś niemrawa to chyba zostanę przy accofilu tylko, ze względów finansowych :) Ewentualnie zapytam gina czy będzie możliwość podjąć tą decyzję jak już przyjdzie pora :) Wiem, że niektóre dziewczyny stosują accofil do 12tc więc chyba to będzie najlepsze rozwiązanie :)

Ja szczepienia sobie daruję jeszcze, jak beta mi się będzie podobała to może skusze sie na te wlewy, a jak będzie jakaś niemrawa to chyba zostanę przy accofilu tylko, ze względów finansowych :) Ewentualnie zapytam gina czy będzie możliwość podjąć tą decyzję jak już przyjdzie pora :) Wiem, że niektóre dziewczyny stosują accofil do 12tc więc chyba to będzie najlepsze rozwiązanie :)

czyli ruszasz w styczniu ???

Laski, jeśli któraś z Was nie obejrzała jeszcze dokumentu "tampon - nasz intymny wrog" to zalecam szybko znaleźć gdzieś na Player albo po prostu w necie. Kurcze, to powinien być film pogladowy w szkole podstawowej na lekcjach wychowania do życia w rodzinie czy jak to się teraz nazywa.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
no widziałam go ... masakra jakas zastanawiam sie czego teraz używać ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry