misis188
Fanka BB :)
7 transfer, piata procedura i za kazdyn razem sztuczny cyklDziewczyny mam takie głupie pytanie ...
Za którym razem wam się udało zajść w ciążę ?
I czy na sztucznym czy naturalnym ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 transfer, piata procedura i za kazdyn razem sztuczny cyklDziewczyny mam takie głupie pytanie ...
Ja tez uważam ze nie jest to głupie pytanie. Ja miałam dwie stymulacje i jeden transfer - podane dwie blastocysty , transfer udany, ciąża bliźniacza donoszona i rozwiązana droga cc w 35t5d po rozpoczętej samoistnie akcji porodowej.Dziewczyny mam takie głupie pytanie ...
Felia nic innego nie zamierzam robić 13 lat starań to i tak za dlugoTo teraz oszczedzaj sie i 3mam kciuki za obie kropeczki
Ja miałam 2 pełne procedury bo w żadnej mi mrozaki nie zostawały i przy drugiej procedurze za pierwszym razem ❤ po świętach mam swoje pierwsze usg pęcherzykowe ❤Dziewczyny mam takie głupie pytanie ...
No właśnie z tego co czytałam i szukałam różnych informacji w Internecie to zazwyczaj za 3-4 razem najczęściej się udaje .To nie jest głupie pytanie. Większość z nas porównuje historię i prowadzi swoje własne statystyki.
Ja jestem po 4 transferze, druga pełna procedura. Beta pięknie rośnie, obecnie czekam na pierwsze usg.
Dziewczyny, a jak zaczyna mi sie tak przelewac w brzuchu i bulgotac to zly sygnal? Czesto takie objawy mam przed miesiaczka. Obawiam sie, ze jednak nic z tej bety nie bedzie a sikacze, ze byly mylne, bo coraz bardziej tak mi w brzuchu sie dzis przelewa. Troche przy tym ciagna jajniki, tak poza tym chyba ok na razie
Ja się cieszę nawet z bliźniaczej ile się uda to będą nasze A nawet i 3 to bardzo duża radośćWydaje mi się że nie o to zakręconej chodziło denerwuje się jak każda z nas chyba to już norma
Pierwszy transfer swiezaka 2dniowego nieudanyDziewczyny mam takie głupie pytanie ...
My mamy słabe nasienie. Nie robiłam nic więcej, poza tym, że wyciszyłam się naprawdę po ostatnim transferze i żyłam normalnie. Moja dr mówi, że 3 - 4 nieudane transfery jeszcze o niczym nie świadczą. Natomiast w drugiej procedurze trzymaliśmy wszystkie do blastki, i miałam pierwszy raz transfer dwóch zarodków ;-)No właśnie z tego co czytałam i szukałam różnych informacji w Internecie to zazwyczaj za 3-4 razem najczęściej się udaje .
Ja jestem po dwóch nie udanych transferach , pierwszy był zaraz po punckcji 2 zarodki , drugi był 1 grudnia , jeden zarodek również nie udało się .
Mamy z mężem jeszcze dwa minionki zamrożone ,chcemy spróbować gdzieś w lutym ( tak wypada ) u nas musi być na sztucznym bo ja dodatkowo mam jeszcze problem z @... nigdy nie wiadomo.Kiedy będzie
A Ty szukałas odpowiedzi dlaczego nie wyszło czy po prostu zaufalas lekarzowi i probowalas dalej ?
Dziewczyny mam takie głupie pytanie ...