Hahahhahahaah dobre też ostatnio o tym myslalam mężowi o tym opowiadałam ostatnio co to może być to ten młotek się zapytał teściowej " mamo obsralas mnie przy porodzie?" No myślałam że padnę że śmiechuO fuujj
A co jak kupa jest maziasta i śmierdząca?
Może dlatego niektóre dzieci tyle płaczą - mają kupsztalową traumę
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
A ja tak siedzę i myślę i cholerka chyba się nie zgodzę teraz na transfer chociaż bardzo bym chciała. Bo nie będzie kiedy mnie zadrapać. Dziewczyny które dluzej walczycie - chyba nie ma sensu bez scratchingu podchodzić, prawda?
Poza tym chciałam ja zapytać co mi radzi, czy ruszac teraz ta immunologię czy nie. Nie było z panią dr kiedy porozmawiac o transferach bo podczas stymulacji była na urlopie. Postanowiłam ze żrobie jak poradzi.
No i myślałam zeteraz czekając na spokojnie zrobie cytologie. Powinnam co pół roku a poprzednia w lutym.
Poza tym chciałam ja zapytać co mi radzi, czy ruszac teraz ta immunologię czy nie. Nie było z panią dr kiedy porozmawiac o transferach bo podczas stymulacji była na urlopie. Postanowiłam ze żrobie jak poradzi.
No i myślałam zeteraz czekając na spokojnie zrobie cytologie. Powinnam co pół roku a poprzednia w lutym.
Koniczyna82
Dokladnie. Ja jeszcze mam teorie ze ciążę można poznać po wyjątkowo smrodliwymi bąkach.Wzdęcia, problemy trawienne, bulgotanie, itp.mogą sie pojawić szczególnie na początku.
zakręcona123
Zaciekawiona BB
Tak 5 dniowe 1 zarodek bl.1.2.2 drugi bl 4.2.2O kochana nie byłaś dopisana do kalendarza
To teraz kciuki za kropeczki żeby zostały z Tobą na 9 miesięcy
A jak się czujesz ? Miałaś podane 5dniowe blastke ?
Agnieś191
Pierwsza procedura, pierwszy transfer po 2cyklach od punkcji bo hiperka i cykl sztuczny. Blastka jedna 4AADziewczyny mam takie głupie pytanie ...
Za którym razem wam się udało zajść w ciążę ?
I czy na sztucznym czy naturalnym ?
dżoasia
HahahaDokladnie. Ja jeszcze mam teorie ze ciążę można poznać po wyjątkowo smrodliwymi bąkach.
DObra, to u mnie po obu transferach były takie zdrowe bączyska, ale na szczęście bezzapachowe, pewnie dlatego, że i kosmetyków bezzapachowych używałam Nawet bąki wiedziały, że kropki nie lubią zapachów
Dokladnie. Ja jeszcze mam teorie ze ciążę można poznać po wyjątkowo smrodliwymi bąkach.
To mój pies jest notorycznie w ciąży
zakręcona123
Zaciekawiona BB
Oj coś przeoczylam o jaki kalendarz chodziTak 5 dniowe 1 zarodek bl.1.2.2 drugi bl 4.2.2
Tak masz rację mój mąż teraz mówi że widać, że pierdze za dwojeDokladnie. Ja jeszcze mam teorie ze ciążę można poznać po wyjątkowo smrodliwymi bąkach.
reklama
Mamy taki kalendarz że zapisujemy wszystkie wizyty,transfery , bety itd żebyśmy wiedziały kto kiedy co ma i żebyśmy trzymały kciukiOj coś przeoczylam o jaki kalendarz chodzi
Jeżeli chcesz żeby Cię dopisać na jakiś dzień to pisz to Cię zapisze
Podziel się: