reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, a jak zaczyna mi sie tak przelewac w brzuchu i bulgotac to zly sygnal? Czesto takie objawy mam przed miesiaczka. Obawiam sie, ze jednak nic z tej bety nie bedzie a sikacze, ze byly mylne, bo coraz bardziej tak mi w brzuchu sie dzis przelewa. Troche przy tym ciagna jajniki, tak poza tym chyba ok na razie :hmm:

Tak !!! Przypomniałaś mi :D mój m zawsze mówi " jutro do lekarza już się skosilas czy rano będziesz to robić?" :laugh2: haha zycieeee ❤
Ja kiedys sie tak wykosilam ze jak to zobaczylam jak wrocilam od lekarza to byłam mu wdzieczna ze mnie nie wzial na USG. Jak juz urodze to ide na lasery. Podobno boli ale dziewczyny ode mnie sa tak zadowolone z efektów. Mamy kolo pracy super kosmetyczki. Kiedyś chodzilam na cellulogie do nich i to tsk kurewsko bolalo ze szok. Nogi to mialam fioletowe a to bylo 2 razy w tygodniu, w sumie 6 zabiegów. I tam sa dwie panie. Raz mi robila ta druga to powiedziala ze juz woli lasery bo mniej bola jak cellulogia

Laski, jeśli któraś z Was nie obejrzała jeszcze dokumentu "tampon - nasz intymny wrog" to zalecam szybko znaleźć gdzieś na Player albo po prostu w necie. Kurcze, to powinien być film pogladowy w szkole podstawowej na lekcjach wychowania do życia w rodzinie czy jak to się teraz nazywa.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Dziewczyny, a jak zaczyna mi sie tak przelewac w brzuchu i bulgotac to zly sygnal? Czesto takie objawy mam przed miesiaczka. Obawiam sie, ze jednak nic z tej bety nie bedzie a sikacze, ze byly mylne, bo coraz bardziej tak mi w brzuchu sie dzis przelewa. Troche przy tym ciagna jajniki, tak poza tym chyba ok na razie :hmm:
Ja teraz mialam objawy typowo okresowe plus ciagniecie w pachwinach. Myslalam.ze znowu sie nie udalo a to juz początek 6 tc tak ze tylko beta prawde powie

Ja kiedys sie tak wykosilam ze jak to zobaczylam jak wrocilam od lekarza to byłam mu wdzieczna ze mnie nie wzial na USG. Jak juz urodze to ide na lasery. Podobno boli ale dziewczyny ode mnie sa tak zadowolone z efektów. Mamy kolo pracy super kosmetyczki. Kiedyś chodzilam na cellulogie do nich i to tsk kurewsko bolalo ze szok. Nogi to mialam fioletowe a to bylo 2 razy w tygodniu, w sumie 6 zabiegów. I tam sa dwie panie. Raz mi robila ta druga to powiedziala ze juz woli lasery bo mniej bola jak cellulogia
Ooo ja też właśnie o tym myslalam ostatnio i jak moja kruszynka przyjdzie na świat to też się za to biorę :D wiem, że boli ale jakoś to wytrzymam bo później nie będzie czasu na koszenie żniw :D :p

Ooo ja też właśnie o tym myslalam ostatnio i jak moja kruszynka przyjdzie na świat to też się za to biorę :D wiem, że boli ale jakoś to wytrzymam bo później nie będzie czasu na koszenie żniw :D :p
Dokladnie:) a mi sie jeszcze robia takie jakby male pryszcze i tak jak byly czeste wizyty to pipka cala poharatana byla:laugh2:

Ja to nie wiem jakie tematy nam jeszcze zostały ale piszemy jak nie o rozmowach z kibelkiem to o wyproznianiu :D rozkosznie jest ❤
Na naszym forum na wszystko możemy się przygotować haha :D żadne rozmowy nie są nam straszne :laugh2:

I tak jak już jesteśmy przy tych nietypowych tematach to ja się tak wczoraj zastanawialam , że tylu lekarzy już widziało moja psioche , że nie wiem czy emek nie jest na drugim miejscu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja kiedyś miałam taka sytuacje. Wchodzę na planową histero w szpitalu, miałam mieć kilka wycinków pobranych do biopsji. Wyjątkowo poszłam w okularach bo zwykle zostawiam je jak idę na zabieg. No a ze mam spora wadę to do tej pory wszystko takie rozmazane było a tym razem wszystko mega dokładnie widzę to zdałam sobie sprawę ze i mnie równie wyraźnie widać a tam kupa ludzi. Profesor, jakaś lekarka, anastyzjolog, 2 stażystów, pielęgniarki. Jednocześnie ktoś mi zakłada wenflon, jak gapa stażystka mi tyłek podnosi żeby coś tam podłożyć, mam wywiad anastyzjologiczny, a ta lekarka co chwila o coś pyta z danych osobowych i wklepuje w kompa. Ja w stresie bo bałam się bardzo co wyjdzie w histpacie. A tu nagle ta lekarka z kompa „Pani ma na nazwisko panieńskie xxx, pani tata to wysoki?”
Ja „yyy.... No tak” Ja do wstydliwych nie należę ale czaicie sytuacje. Leżę w szoku z gola dupa na samolocie przed tłumem ludzi a tu jakaś obca baba się mnie pyta czy mój tata to wysoki . On akurat jest bardzo wysoki ma ponad 2 metry. No i kobita ciągnie temat. „Bo 25 lat temu na naszym oddziale robił staż z ginekologii taki Xxx i mi dobrze zapadł w pamięć a nazwisko nie szczególnie popularne to sobie pomyślałam ze może ojciec”
No nie wiem czym ojciec dał się tak zapamiętać żeby kobita mnie w takiej sytuacji pytała po 25 latach To była Karowa w Warszawie, stażystów maja jak mrówek. A ojciec z ginekologią nic wspólnego nie ma ale faktycznie tam staż robił ćwierć wieku temu. I nie wiem skąd ona wstrząsnęła nagle moje panieńskie nazwisko bo ja w żadnych papierach które dostarczyłam nie miałam go wpisanego.

Laski, jeśli któraś z Was nie obejrzała jeszcze dokumentu "tampon - nasz intymny wrog" to zalecam szybko znaleźć gdzieś na Player albo po prostu w necie. Kurcze, to powinien być film pogladowy w szkole podstawowej na lekcjach wychowania do życia w rodzinie czy jak to się teraz nazywa.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Nie mogę znaleźć na necie a w player tylko na terenie Pl.szkoda ...używałam tamponow długo teraz po ciąży zaprzestane wygoda jest wiadomo ale lepiej dmuchac na zimne

reklama
Ja miałam laser. Ale tak cholernie boli że nie odważyłam się na full goliznę :D

Dziewczyny, a jak mam jutro 4dc i wizytę (bo lekarz był na urlopie) to gdyby nie zalecał histeroskopii tylko żeby startować z criotransferem to jest szansa? Nie za późno?

Do góry