reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja to nie wiem jakie tematy nam jeszcze zostały ale piszemy jak nie o rozmowach z kibelkiem to o wyproznianiu :D rozkosznie jest ❤
Na naszym forum na wszystko możemy się przygotować haha :D żadne rozmowy nie są nam straszne :laugh2:

I tak jak już jesteśmy przy tych nietypowych tematach to ja się tak wczoraj zastanawialam , że tylu lekarzy już widziało moja psioche , że nie wiem czy emek nie jest na drugim miejscu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja to nie wiem jakie tematy nam jeszcze zostały ale piszemy jak nie o rozmowach z kibelkiem to o wyproznianiu :D rozkosznie jest ❤
Na naszym forum na wszystko możemy się przygotować haha :D żadne rozmowy nie są nam straszne :laugh2:

I tak jak już jesteśmy przy tych nietypowych tematach to ja się tak wczoraj zastanawialam , że tylu lekarzy już widziało moja psioche , że nie wiem czy emek nie jest na drugim miejscu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No raczej, ja się z mojego też śmieję, że najpierw dr, potem on :p
I najlepsze jest to, że podkaszanie tez dla dr robię w reguły:laugh2::laugh2:

Może te karty mają taką standardową formułkę, a lekarz nie pomyślał że możesz chcieć w następnym cyklu podchodzić. Jak ma być cykl sztuczny to najpóźniej w 3dc musisz zacząć brać leki (wcześniej usg czy nie ma po punkcji torbieli i jak jajniki).
Ale Ty chyba nie masz problemu z endometrium i zawsze lecisz na naturalnym to po @ w zupełności wystarczy :)
JA poza poerwszym podejsciem zawsze faktycznie na naturalnym ale to w poprzedniej procedurze i u poprzedniego lekarza. A tu nie wiem jaki dr Z. ma na mnie pomysł i kiedy planuje transfer.

Edit
Pani doktor oddzwoniła ze trzeba się umawiać szybciutko bo terminów mało i mnie zapisuje dodatkowo na środę po świętach. Mówi ze akurat będę po okresie a jeśli zrobimy podejście teraz to tylko na naturalnym bo moje jajniki musza odpocząć.

reklama
Do góry