reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na kalendarzu bellybestfriend wyskoczyl mi komunikat ze przyrist bety jest ponizej normy. Dzuewczyny co myslicie. W piatek bylo 4442. Jak wrzucilam to do kslendarza przyrostu bety to tam ze ok a na kakendarzu ciąży taki komunikat.

Dzis rano, 7 dpt, druga kreseczka na sikaczu (niestety mialam tylko 10mlU) byla ciut ciut grubsza.
Mialabym mozliwosc do godz 12 podjechac zrobic bete. Mam sprobowac, czy poczekac jeszcze troche? Mam wewnatrz tak wielkiego stracha przed rozczarowaniem.... Moglam glupia wziac mniej czuly test, to przynajmniej wiedzialabym ze betka jest powyzej 20 chociazby.
Felia tu niektorym sikacze o czulosci 25 wychodzily 2-kreskowe a bety byly ponizej tej wartosci. Jesli krech jest grubsza to znaczy ze rosnie beta:) i nawet lepiej ze.mialas tako sam test bo roznica w kresce jest wiarygodniejsza:) super!! Po cichu gratuluje, beta tylko potwierdzi dobre wiadomosci. Kubus jednak ma dobra reke;)

Tak, to zupełnie normalne. Jutro możesz mocniej to odczuwać. Przed pierwsza punkcja rano wstałam i było ok ale jak szlam do garażu to już było nieprzyjemne trochę, siedzenie i schylanie mocno nie fajne. A po punkcji wszystko było ok, poszliśmy z mężem do ulubionej restauracji.

Dzięki wielkie. Nie tyle co panikuje ale jest to dość niekomfortowe [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś odstawiam Orgametril i Dostinex. Miałam brać po hiperce. Czytałam ze okres powinien przyjść jakieś dwa dni po odstawieniu tego pierwszego. Nie mogę się doczekać. Mam przyjść na kontrolę po miesiączce tylko nie wiem czy jakiegoś konkretnego dnia cyklu, chyba zadzwonię i dopytam.
Ja.bym poszla 2-3dc bo jesli mialabys miec transfer i cykl sztuczny to bedziesz od razu brac leki:) chyba, ze na naturalnym to mozesz isc 8-10dc chyba:)

Dzieki[emoji6]takie to trochę niekomfortowe i dokładnie schylanie, siedzenie jest w ciul niewygodne ale siedzę w pracy wiec nie mam jak się położyć [emoji6] ja mam na razie 18 naliczonych pęcherzyków

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja.bym poszla 2-3dc bo jesli mialabys miec transfer i cykl sztuczny to bedziesz od razu brac leki:) chyba, ze na naturalnym to mozesz isc 8-10dc chyba:)
Dlatego właśnie napisałam. Ale coś czuję ze będzie wolała poczekać do stycznia. Przecież bym dostała informacje żeby przyjść w 2 dniu jak by miał być transfer a na karcie „zgłosić się na kontrole po miesiączce”. Słowa o transferze nie było kiedy i na sztucznym czy naturalnym bo tak zaaferowana byłam zarodkami, czy je trzymać do 5 doby czy nie, czy transfer tamtego dnia czy nie ze o crio w ogóle nie rozmawiałam...

reklama
Mnie najbardziej zastanawia jak się szykujecie razem na spacer?? :-D Czy jesteś w stanie sama wyjść z Dwójką?? Sądzę, że ubieranie jednego niemowlaka to około 10 minut, to zanim ubierzesz drugiego to czy pierwszy już nie jest zagrzany?? :-)
Pewnie trzeba ubierac etapowo - najpierw po pampersie, potem jedno i drugie body i tak az do czapek:laugh2:

Do góry