Aha pewnie masz rację. Ja mam doświadczenia tylko z mdłościami związanymi z trawieniem i zatruciami a na to mi pomagała ;D ciążowych jeszcze nie miałam szans doświadczyć.Mięta absolutnie nie nadaje się na mdłości wręcz je wzmaga....
reklama
nie chodzi o ciążowe, tylko ogólnie ale jak pomagało Ci to wiadomo, że używaj ja wolę szałwięAha pewnie masz rację. Ja mam doświadczenia tylko z mdłościami związanymi z trawieniem i zatruciami a na to mi pomagała ;D ciążowych jeszcze nie miałam szans doświadczyć.
Jeśli już wczoraj wyszedł ci sikacz i to w kilka minut zgodnie z instrukcją to ja nie wierze że beta nie jest minimum 20 Ja bym poleciała... zawsze betuję 7 dnia przy blastocyscie.
Szczerze? Ja na pewno dziś byłabym na becie . Wtedy bez zastanawiania będzie jaka kreska była, czy test lepiej mniej czuły, itp.
Ja juz swiruje, dzis w nocy snilam, ze flamastrem malowalam kreski. Az rano polecialam sprawdzic, czy wczoraj faktycznie byla i czy nie wmowilam sobie niczego. No to chyba pojade. Bedzie co bedzie, juz i tak nie mam wplywu na nic poniekad. Moge jedynie poprosic niebiosa aby byly mi przychylne
Koniczyna82
Fanka BB :)
Dziś będzie pięknie. NNiebiosa proś od razu o śliczny przyrost za 2 dni. Ale im szybciej pójdziesz tym szybciej będzie można sprawdzic czy przyrost prawidłowy.Ja juz swiruje, dzis w nocy snilam, ze flamastrem malowalam kreski. Az rano polecialam sprawdzic, czy wczoraj faktycznie byla i czy nie wmowilam sobie niczego. No to chyba pojade. Bedzie co bedzie, juz i tak nie mam wplywu na nic poniekad. Moge jedynie poprosic niebiosa aby byly mi przychylne
walczaca o szczescie
Miłego dnia dla Wszystkich!! :-)Dziewczyny ktos cos dzis??
Powodzenia! :*
Milego dnia.
@asinka89 jak Twoje samopoczucie? Jesz cos? Jak Dami po wlewie?
walczaca o szczescie
Jak jest kreska to nie ma na co czekać! Leć na betę :-))Dzis rano, 7 dpt, druga kreseczka na sikaczu (niestety mialam tylko 10mlU) byla ciut ciut grubsza.
Mialabym mozliwosc do godz 12 podjechac zrobic bete. Mam sprobowac, czy poczekac jeszcze troche? Mam wewnatrz tak wielkiego stracha przed rozczarowaniem.... Moglam glupia wziac mniej czuly test, to przynajmniej wiedzialabym ze betka jest powyzej 20 chociazby.
walczaca o szczescie
Mnie najbardziej zastanawia jak się szykujecie razem na spacer?? Czy jesteś w stanie sama wyjść z Dwójką?? Sądzę, że ubieranie jednego niemowlaka to około 10 minut, to zanim ubierzesz drugiego to czy pierwszy już nie jest zagrzany?? :-)Bliźnięta są super, szczerze polecam. Najgorsze są pierwsze 4-6 tygodni. Potem do 12 z górki a jak dalej to nie wiem haha czas pokaże [emoji23]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
walczaca o szczescie
Moja mama tak twierdzi, ale mi niezbyt pomaga :/Imbir ponoć dobry
Wczoraz czytałam żeby zachować umiar z imbirem w 1 trymestrze.Imbir ponoć dobry
reklama
@dżoasia a jak Ty masz jutro 3dc i idziesz na wizytę to Ci robi usg? Bo kurczę normalnie jak szłam pod koniec @ to spoko, lekkie plamienie. Ale teraz nie wiem czy po stymulacji czy po heparynie czy się coś po transferze oczyszcza to mam taką powódź, że jakoś nie widzę tego usg na wizycie... zanim do fotela dojdę to zostawię ślad ;D
Podziel się: