19.12 [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To już jutro
Trzymam kciuki za powodzenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19.12 [emoji4]
A no właśnie tak też to sobie mniej więcej wyobrażałam, ale i tak marzę aby zobaczyć dwa Maleńkie serduszka w czwartek... ;-)Oj to jest cała procedura haha zaczynam od Oli. Wózek stoi w innym pokoju gdzie już od kilkunastu minut otwarte jest okno wiec pomieszczenie schłodzone, przewijam I ubieram gwiazdeczke i wkładam do wozka, to samo robie z Piotrusiem. Spieszę się więc ja jestem juz mokra. Dzieci grzecznie leżą wtedy ubiem się ja. No i start do windy, na parterze wypinam obie gondole i znoszę stelaż a następnie pojedynczo gondole z dziećmi. Kiedy ja juz jestem umeczona i spocona to zaczynamy spacer [emoji23] powrót wygląda tak samo jak wyjście tyle tylko że szybciej się rozbiera dzieci niż ubiera. Spacer to pół biedy ale wyjście samej z dwójką maluchów do przychodni to już hardcore, ale i to się da ogarnąć.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Chyba przy takich wartościach już może rosnąć trochę mniej, natomiast ja właśnie dlatego nie powtarzam bety bez zaleceń i konsultacji z lekarzem. No co nam te nerwy dodatkowe??Na kalendarzu bellybestfriend wyskoczyl mi komunikat ze przyrist bety jest ponizej normy. Dzuewczyny co myslicie. W piatek bylo 4442. Jak wrzucilam to do kslendarza przyrostu bety to tam ze ok a na kakendarzu ciąży taki komunikat.
A no właśnie tak też to sobie mniej więcej wyobrażałam, ale i tak marzę aby zobaczyć dwa Maleńkie serduszka w czwartek... ;-)
No wyczytalam.ale chore jest to ze licze w kalkulatorze z tej samej strony z ktorej mam kalendarz ciąży i w kalkulatorze beta pow. Sredniej a tu ze za niskaChyba przy takich wartościach już może rosnąć trochę mniej, natomiast ja właśnie dlatego nie powtarzam bety bez zaleceń i konsultacji z lekarzem. No co nam te nerwy dodatkowe??
Link do: IVF and FET Due Date Calculator | Your IVF JourneyDziewczynki, jak Wy te tygodnie ciąży liczycie bo co kalkulator to mi inaczej pokazuje... Chyba nie ogarniam. Pierwszy dzien ostatniej miesiączki to 25.10.2017 (środa), 14 dc punkcja (7.11, wtorek), transfer 10.11 czyli 17 dc (piątek). Przy takich datach który tydzień dzien dzis mam? [emoji16]
hej kochana ja jakas taka nieprzytomna w piatek i sobote jezdziłam samochodem nie moglam sie skupic na biegach w sobote kawałek jechałam na recznym! gdyby nie komputer i piszczenie pewnie bym ciagle na nim jechała...nie wiem co sie dzieje, prubuje sie pozbierac ale jest ciezko .. po wlewie ciezko @dami osłabiony i obolały.. wczoraj taki byl mocny bol ze zrobilam mu kroplowke z przeciwbolowymi lekami .. dzis od rana spi wiec jako tako .. zobaczymy co to bedzie..Dziewczyny ktos cos dzis??
Powodzenia! :*
Milego dnia.
@asinka89 jak Twoje samopoczucie? Jesz cos? Jak Dami po wlewie?
Będzie jeszcze gorzej [emoji23] kupiłam sobie pyszny lunch ... zjadłam ze smakiem. Zadowolenie trwało 15 min bo dzieciom jednak nie smakował. I tak jest ze wszystkim.Dziękuję:*
No akurat wody to pije bardzo dużo dziś już lepiej się czuje ale wczoraj się troszkę wystraszyłam .. nie wiedziałam że będę się tak szybko męczyła