reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na kalendarzu bellybestfriend wyskoczyl mi komunikat ze przyrist bety jest ponizej normy. Dzuewczyny co myslicie. W piatek bylo 4442. Jak wrzucilam to do kslendarza przyrostu bety to tam ze ok a na kakendarzu ciąży taki komunikat.
Na tym etapie kalendarz się je spisuje... nie wiem jak on to liczy ale stale jak są tak duże wartości to pokazuje przyrost poniżej normy. Beta zwalnia od 6000tysięcy

reklama
@dżoasia a jak Ty masz jutro 3dc i idziesz na wizytę to Ci robi usg? Bo kurczę normalnie jak szłam pod koniec @ to spoko, lekkie plamienie. Ale teraz nie wiem czy po stymulacji czy po heparynie czy się coś po transferze oczyszcza to mam taką powódź, że jakoś nie widzę tego usg na wizycie... zanim do fotela dojdę to zostawię ślad ;D
Co mnie to obchodzi:laugh2: przeciez płace to mi wolno:laugh2::laugh2: a tak serio to moj gin ma swoja asystentke na kazdej wizycie, ktora mu zaklada nawet gumke na glowice od usg wiec... ;) ona tez kobieta, podejrzewam ze po tylu latach pracy ich juz to nie dziwi. Ja sie zawsze wycieram chusteczka do higieny int przed wyjsciem na wybieg do samolotu:) a potem dr jak widzi, ze cos leci to mi daje recznik papierowy, nie masz sie czego bac amo wstydzic, przeciez to normalna fizjologiczna rzecz, tak samo jak kupa przy porodzie:p

Ostatnia edycja:
Hej. Dziewczyny jestem 1 dzień przed punkcja. Wczoraj wzięłam ovitrelle i gonapeptyl. Czy to normalne, ze dzisiaj brzuch mnie trochę kłuje. Jest to do zniesienia ale czuje się jakby się zagazował [emoji53]pije herbatę zielona a co mogę jeszcze ewentualnie wypić/ wziąć żeby nie był taki wzięty?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Masz dosc sporo jajek wiec od samego tego bedziesz miec hazy. Espumisan mozna nawet w ciazy to moze wez? Mozesz przedzwonic do kliniki i dopytac czy napewno mozna. Trzymam kciuki za jajcobranie!

Nie miałam po co wrzucać bo nikt się nie dopisywał potem wychodziły jakieś wizyty nagle i o :D dzis tez nic nie bylo to nie wrzuciłam A wiem że jutro jest to się pojawi ...spokojnie Twoja rozczochrana :D wdech i wydech :D

reklama
Dzisiejsza beta 8743 a progesteron 13,41 z tym ze to bylo przed duphastonem badane i prolutexem. W piatek progesteron mialam 24.36. Man pytanko. Od kiedy beta zaczyna wolniej rosnąć??

Kochana, z tą beta to jest tak że podobno w przedziale 1200-6000 może się podwajac do 96 godzin a potem nawet wolniej. Dlatego najlepszy obraz przy takich wartościach daje tylko USG. I naprawdę w wielu publikacjach o tym wyczytasz. Betą teraz to tylko niepotrzebnie można się zdenerwowac.

Do góry