reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Paracetamol teoretycznie mozesz, ale jak cie nic konkretnego nie.boli to nie musisz. Wez jeszcze nospe jesli najbardziej dokucza ci brzuch, chyba ze jakas przeziebiona jestes czy cos to paracetamol ok:)
Trochę brzuch na dole i promieniuje na dol w stronę kręgosłupa..no nic położę się lepiej i zasne już nie będę się chyba faszerowala :D dziękuję:*

Już gratuluje a tak na marginesie czy jest na tym forum ktoś nie w ciąży;) idziecie jak burza gratuluje i trzymam kciuki za kolejne wspaniałe wiadomości:biggrin2:

Jest niestety i to nie jedna,ale oby było nas coraz mniej.Ja liczę na sukces jeszcze przed Sylwestrem,bo będę w 11dpt,a transferuje blastke.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O czyli już zaczynasz! Super :-) oby wszystko było ok i zielone światło na transfer. Bierzesz dwa Kropki??
I tu jest kolejny dylemat. Mąż chce 2. Ja tez.bym chciala ale jakby mi ktos dal gwarancje... tylko nie wiem tez czy latwiej bedzie opiekowac sie dwoma maluchami przy jednym starszym czy na odwrot! :p

I to bedzie kolejna trudna decyzja :) Bedziemy miec sporo czasu, zeby to przedyskutowac, jak skoncza dzieciaczki 18 lat to ewentualnie dopiero wtedy powiemy, jezeli maz bedzie pewien :) Wydaje mi sie, ze beda miec wsparcie nie tylko w nas, ale też w sobie i to im w dużej mierze pomoże :)
przepraszam że zapytałam to który to już tydzień ?;) super że taka decyzję podjeliscie

reklama
Do góry