walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O czyli już zaczynasz! Super :-) oby wszystko było ok i zielone światło na transfer. Bierzesz dwa Kropki??Wizyta we wtorek, jak nie bedzie dziadostwa to ten cykl, dzis 1dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O czyli już zaczynasz! Super :-) oby wszystko było ok i zielone światło na transfer. Bierzesz dwa Kropki??Wizyta we wtorek, jak nie bedzie dziadostwa to ten cykl, dzis 1dc
Trochę brzuch na dole i promieniuje na dol w stronę kręgosłupa..no nic położę się lepiej i zasne już nie będę się chyba faszerowala dziękuję:*Paracetamol teoretycznie mozesz, ale jak cie nic konkretnego nie.boli to nie musisz. Wez jeszcze nospe jesli najbardziej dokucza ci brzuch, chyba ze jakas przeziebiona jestes czy cos to paracetamol ok
No szczerze to dziś poszlalam ... teraz trzeba cierpieć...Może za dużo sie nachodzilas? Paracetamol mozesz jak boli :-)
Na ten brzuch to nospe wez i do lezenia marsz!Trochę brzuch na dole i promieniuje na dol w stronę kręgosłupa..no nic położę się lepiej i zasne już nie będę się chyba faszerowala dziękuję:*
Dziękuję za pomoc :*Z tym.zalatwianiem to normalne. Ja teraz 4 wedzone sliwki zalewam na noc woda i potem to pije i jem owoce. Pomaga. A no spy zwykle mizesz wziac jeszcze bo max można wziac 6 a forte 3.
Się robi Pani doktorNa ten brzuch to nospe wez i do lezenia marsz!
Już gratuluje a tak na marginesie czy jest na tym forum ktoś nie w ciąży idziecie jak burza gratuluje i trzymam kciuki za kolejne wspaniałe wiadomości
I tu jest kolejny dylemat. Mąż chce 2. Ja tez.bym chciala ale jakby mi ktos dal gwarancje... tylko nie wiem tez czy latwiej bedzie opiekowac sie dwoma maluchami przy jednym starszym czy na odwrot!O czyli już zaczynasz! Super :-) oby wszystko było ok i zielone światło na transfer. Bierzesz dwa Kropki??
przepraszam że zapytałam to który to już tydzień ? super że taka decyzję podjeliscieI to bedzie kolejna trudna decyzja Bedziemy miec sporo czasu, zeby to przedyskutowac, jak skoncza dzieciaczki 18 lat to ewentualnie dopiero wtedy powiemy, jezeli maz bedzie pewien Wydaje mi sie, ze beda miec wsparcie nie tylko w nas, ale też w sobie i to im w dużej mierze pomoże
Jest niestety i to nie jedna,ale oby było nas coraz mniej.Ja liczę na sukces jeszcze przed Sylwestrem,bo będę w 11dpt,a transferuje blastke.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom