Aaa widzisz.To wszystko jasne na Pasnika jechala ale ze gin zlecil wlewy to baaardzo dobrze..Nie Pasnik tylko gin u ktorego leczy sie Dżoasia
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa widzisz.To wszystko jasne na Pasnika jechala ale ze gin zlecil wlewy to baaardzo dobrze..Nie Pasnik tylko gin u ktorego leczy sie Dżoasia
No wlasnie dziewczy odnosnie kosmetyków czy w ciazy uzywacie tych samych co dotychczas np kremow balsamow itd ?
Ja nic nie zmieniałam- przez pierwsze trzy miesiące tylko brzucha niczym nie smarowalam, a potem to kupiłam specjalny balsam na rozstępy. Też jest na nim info - stosować od 3go m-ca ciążyNo wlasnie dziewczy odnosnie kosmetyków czy w ciazy uzywacie tych samych co dotychczas np kremow balsamow itd ?
Dpbrze ze 200 tylko bierze w wawie bardzoej ceniacy sie biora za konsultacje 400-450 tiaaaa
A przylatujecie na Święta do Polski? Pytam bo mogłabym 22grudnia odstąpić wizytę w Łodzi i może udałoby Ci się wczesniej zacząć działać.
Asiu - cieszę się że wracasz. Tak to z nami jest, jak zaczynasz działać to pojawia się nadzieję i większa chęć do życia. Trzymam za Ciebie mocno kciuki.
Jezu to wy tam przesrane macie z tymi szkolami, przedszkolami. Ani w wiezieniu
Mozesz tez sie dzis wybieram na pazurki :-)Dziewczyny a moge sobie zrobic paznokcie hybrydowe?? Bo mam takie brzydkie ogryzki