reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@aga06 ✊✊✊ za dzisiejszą wizytę:)
Pierwsza po transferze tak ?? Czekamy na informacje ❤

Nie mogę odpalić kompa:( nie wiem czy nie zepsułam bo ja to mam dwie lewe ręce:D mąż dzwonił i mówił żeby się nie martwić bo to stary grat ;D myślę że od jutra już normalnie kalendarz będzie funkcjonował i może ktoś jeszcze chce się dopisać ? To dopisze :)

Kochan wstałam o 3 wyspana o 6 znowu się zdrzemnelam masakra :D

@aga06 - przyłączam się do życzeń. Samych dobrych wiadmosci na wizycie.

@zylwia, ja dziś o 3:40 pobudke miałam, nim zasnelam to minęło dużo, dużo czasu :(. Przyzwyczaj się więc :)

reklama
Dziewczyny a moge sobie zrobic paznokcie hybrydowe?? Bo mam takie brzydkie ogryzki

Lekarze podobno nie zabraniają. Jest dużo artykulow na ten temat i ogólnie są na "tak". Potem tylko przy zdejmowaniu trzeba bardziej uważać ze względu na aceton. Podobno część zwykłych lakierów zawiera gorsze substancje i tu trzeba uważać.
Ja przyznam, że od transferu nie robię i narazie nie będę robiła. Ale mam ładne mimo, że kiedyś bardzo obgryzalam :)

Czyli wiesz ze nic nie wiesz...
No gadanie jedno na drugich to faktycznie masakra. Wyobraz sobie ze ja od wrzesnia jestem w nowej klinice i moj lekarz na kazdej ale to kazdej wizycie najezdza na poprzednia klinike. Nawet teraz jak w ciazy jestem!!!
U Ciebie tym bardziej slabo to wyglada bo Pasnik Ci chyba ja polecil?! A ona na niego najezdza?! WTF?!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, Pasnik jej nie polecal, tylko moj gin mnie do niej odeslal :)

Dziewczyny a mam pytanie z innej bajki. Ktoś używa jakiś dobry szampon od łupieżu? Ostatnio mam spory z nim problem. I do tej pory starałam się używać bezzalachowych kosmetyków,ale chyba w ciąży można stosowacr takie rzeczy jak np nizoral od łupieżu??
Odradzam stosowanie Nizoralu. Nie jest wskazane w ciąży. Ja używam Head and Shoulders i jest ok.

Mozesz tez sie dzis wybieram na pazurki :-)
Ja sobie robie sama i wlasnie mnie kusi sobie zamowic jakies kolorki z kolekcji biznesowej:) jesli robisz hybrydy to polecam robic samemu. Ze 2 stowy wydasz na start zeby kupic lampe,kilka kolorow, baze i top a to ci starczy na ho ho ho:) ja robie sobie i mamie. Wczesniej robilam akryle i żele sama. A kiedys chodzilam do kosmetyczki na tytanowe i masakra. Po 2 tygodniach sie tak zapowietrzaly ze szok a te z,semilaca to rewelka

reklama
Kupiłam coś w aptece :p zobaczymy
Nie miałam nigdy problemów z łupieżem ale wydaje mi się że nie ma żadnych przeciwwskazań co do szamponu ;). Wg mnie - nie dajmy się zwariować. Ja stosuje szampon z firmy KEUNE - seria SO PURE - naturalne składnik , tylko nie znalazłam w niej nic do problemów z łupieżem. Do łupieżu znalazłam szampon DERMA EXFOLIATE - tylko te produkty nie kupisz w necie tylko u fryzjera który ich używa... I tu jest ich minus :(

Do góry