reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@aga06 ✊✊✊ za dzisiejszą wizytę:)
Pierwsza po transferze tak ?? Czekamy na informacje ❤

Nie mogę odpalić kompa:( nie wiem czy nie zepsułam bo ja to mam dwie lewe ręce:D mąż dzwonił i mówił żeby się nie martwić bo to stary grat ;D myślę że od jutra już normalnie kalendarz będzie funkcjonował i może ktoś jeszcze chce się dopisać ? To dopisze :)

Kochan wstałam o 3 wyspana o 6 znowu się zdrzemnelam masakra :D

@aga06 - przyłączam się do życzeń. Samych dobrych wiadmosci na wizycie.

@zylwia, ja dziś o 3:40 pobudke miałam, nim zasnelam to minęło dużo, dużo czasu :(. Przyzwyczaj się więc :)

reklama
Dziewczyny a moge sobie zrobic paznokcie hybrydowe?? Bo mam takie brzydkie ogryzki

Lekarze podobno nie zabraniają. Jest dużo artykulow na ten temat i ogólnie są na "tak". Potem tylko przy zdejmowaniu trzeba bardziej uważać ze względu na aceton. Podobno część zwykłych lakierów zawiera gorsze substancje i tu trzeba uważać.
Ja przyznam, że od transferu nie robię i narazie nie będę robiła. Ale mam ładne mimo, że kiedyś bardzo obgryzalam :)

Czyli wiesz ze nic nie wiesz...
No gadanie jedno na drugich to faktycznie masakra. Wyobraz sobie ze ja od wrzesnia jestem w nowej klinice i moj lekarz na kazdej ale to kazdej wizycie najezdza na poprzednia klinike. Nawet teraz jak w ciazy jestem!!!
U Ciebie tym bardziej slabo to wyglada bo Pasnik Ci chyba ja polecil?! A ona na niego najezdza?! WTF?!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, Pasnik jej nie polecal, tylko moj gin mnie do niej odeslal :)

Dziewczyny a mam pytanie z innej bajki. Ktoś używa jakiś dobry szampon od łupieżu? Ostatnio mam spory z nim problem. I do tej pory starałam się używać bezzalachowych kosmetyków,ale chyba w ciąży można stosowacr takie rzeczy jak np nizoral od łupieżu??
Odradzam stosowanie Nizoralu. Nie jest wskazane w ciąży. Ja używam Head and Shoulders i jest ok.

Mozesz tez sie dzis wybieram na pazurki :-)
Ja sobie robie sama i wlasnie mnie kusi sobie zamowic jakies kolorki z kolekcji biznesowej:) jesli robisz hybrydy to polecam robic samemu. Ze 2 stowy wydasz na start zeby kupic lampe,kilka kolorow, baze i top a to ci starczy na ho ho ho:) ja robie sobie i mamie. Wczesniej robilam akryle i żele sama. A kiedys chodzilam do kosmetyczki na tytanowe i masakra. Po 2 tygodniach sie tak zapowietrzaly ze szok a te z,semilaca to rewelka

reklama
Kupiłam coś w aptece :p zobaczymy
Nie miałam nigdy problemów z łupieżem ale wydaje mi się że nie ma żadnych przeciwwskazań co do szamponu ;). Wg mnie - nie dajmy się zwariować. Ja stosuje szampon z firmy KEUNE - seria SO PURE - naturalne składnik , tylko nie znalazłam w niej nic do problemów z łupieżem. Do łupieżu znalazłam szampon DERMA EXFOLIATE - tylko te produkty nie kupisz w necie tylko u fryzjera który ich używa... I tu jest ich minus :(

Do góry