reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje najdrozsze. Boze dziekowac za taka troske. Oczywiscie zaraz zebralam sie i pojechalam do szpitala. Na szczescie krwawienie nie jest poronnym. Nic sie nie dzieje. Sytuacja wyglada jak wczoraj. Kropek siedzi na miejscu. Tylko pani doktor powiedziala ze tetno jest slabe. Jak spytalam jakie to powiedziala ze no ciezko zmierzyc bo jest za slabe.

Kropek tyle już wytrzymał, waleczny jest bardzo. Z serduszkiem też da radę. Te krwawienia to zmora i mam nadzieję że już nie będą Ci się przytrafialy.

reklama
Nie miałam nigdy problemów z łupieżem ale wydaje mi się że nie ma żadnych przeciwwskazań co do szamponu ;). Wg mnie - nie dajmy się zwariować. Ja stosuje szampon z firmy KEUNE - seria SO PURE - naturalne składnik , tylko nie znalazłam w niej nic do problemów z łupieżem. Do łupieżu znalazłam szampon DERMA EXFOLIATE - tylko te produkty nie kupisz w necie tylko u fryzjera który ich używa... I tu jest ich minus :(
No wlasnie dziewczy odnosnie kosmetyków czy w ciazy uzywacie tych samych co dotychczas np kremow balsamow itd ?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

nie zostalam,wrocilam do domu. Lekarka powiedziala,ze w szpitalu nie zrobia nic wiecej niz ja w domu. Jesli bede czula sie bespieczniej w szpitalu to moge zostac,ale oni nic wiecej nie zrobia oprocz podawania mi lekow,ktore biore. Postanowilam wiec,ze jade do domu. Tam bede sie lepiej czula....

W małych szpitalach czasami zostawiają na kilka dni jak mają mało pacjentów, żeby pieniądze dostać z NFZ. Ale prawda jest taka jak napisałaś- dużo więcej nie są w stanie dac niż to co już bierzemy. A w domu jednak nie trzeba patrzec na innej ciezarne, na inne tragedie, itp.

no chodzi o pomoc lekarsko-pielegniarska w domu zeby Dami nie cierpiał :( dzis odbiore ampułki przeciwbolowe i w sumie potrafie robic wlewy ale zmeczona jestem juz tym wszystkim ..cały dzien przespał w nocy jeczy ze go boli a ja jestem bezradna.. powiedział mi że chyba umiera... myślałam ze na zawał w nocy zejde ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezus Maria...
Wiec tym bardziej sie z nimi skontaktuj.
Obiecujesz?[emoji4]

Szczerze mowiac przezylam szok. Chodzi mi o to, ze mialam jakiekolwiek nadzieje, ze zglebie swoja wiedze na ten temat a tu kupa.
Chyba umre.

To chyba rzeczywiście Pasnik najlepszy. Przedstawia rózne opcje, nie owijamy w bawełnę, jest konkretny. Szkoda, że nic konkretnego Ci nie powiedziała, bo wierzyłam że może dzięki tej wizycie uda się wreszcie podjąć konkretną decyzję i rozjaśnić pewne kwestie.

Niestety moge leciec sama tylko, wracamy z Chicago w niedziele a od poniedzialku sie przedszkole zaczyna, u nas nie mozna dzieci brqc kiedykolwiek ze szkoly dlatego maz musi zostac na miejscu. Ja lece w czwartek i wrqcam w niedziele. Mam ogromna nadzieje ze sie czegos dowiem, zleci badania i bedzie jakas podstawa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A przylatujecie na Święta do Polski? Pytam bo mogłabym 22grudnia odstąpić wizytę w Łodzi i może udałoby Ci się wczesniej zacząć działać.

Czyli wiesz ze nic nie wiesz...
No gadanie jedno na drugich to faktycznie masakra. Wyobraz sobie ze ja od wrzesnia jestem w nowej klinice i moj lekarz na kazdej ale to kazdej wizycie najezdza na poprzednia klinike. Nawet teraz jak w ciazy jestem!!!
U Ciebie tym bardziej slabo to wyglada bo Pasnik Ci chyba ja polecil?! A ona na niego najezdza?! WTF?!

Nie Pasnik tylko gin u ktorego leczy sie Dżoasia

reklama
Asiu - cieszę się że wracasz:). Tak to z nami jest, jak zaczynasz działać to pojawia się nadzieję i większa chęć do życia;). Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Do góry